About us

Reconscivil > About us

Description

RECONSCIVIL nu doar construiește case, ci oferă senzaţia de Acasă

A construi” şi „a înălţa”, două sinonime ce aparent se pliază perfect, au dirijat vectorul visurilor pe care fondatorii companiei RECONSCIVIL le aveau încă acum 23 de ani. Ei au construit, dar, în acelaşi timp, au făcut diferenţa între cele două verbe şi au ales să înalţe. Şi aici nu ne referim doar la înălţimea clădirilor realizate, ci la esenţa înălţării în orice afacere – calitate, operativitate, stabilitate şi fidelitate faţă de cei care mizează pe RECONSCIVIL. Astfel, pornind de la acest principiu fundamental, noi am parcurs calea ascensională a dezvoltării pentru a oferi oamenilor nu doar o casă, ci mai mult – un sentiment de „Acasă. Prin valorile promovate, am construit pe parcursul acestor ani un nume şi este absolut firesc să menţionăm că „omul sfinţeşte locul” şi nimic nu ar fi fost aşa cum este fără implicarea fondatorului companiei, Omul – Valeriu Sufrai, dar și a fiecărui membru din echipa sa.

Vă dorim o călătorie constructivă în lumea RECONSCIVIL!

Compania RECONSCIVIL dispune astăzi de toate mijloacele și resursele necesare pentru a demara și a da în folosință proiecte imobiliare de cea mai înaltă calitate. În acest sens, în cei 23 de ani de activitate a reușit să devină un partener de încredere pentru circa 3500 de familii, care în cadrul companiei au în primul rând statut de coinvestitori, apoi statut de clienți. De asemenea, RECONSCIVIL și-a demonstrat profesionalismul, dedicația și flexibilitatea, realizând programe în comun cu instituțiile de stat sau obținute prin licitație.

Succesul și calitatea incontestabilă tuturor proiectelor noastre finalizate au fost asigurate direct de calitatea lucrărilor de construcție efectuate, precum și materialelor de construcție, care în mare parte sunt importate direct de la producători, aliați de încredere ai companiei.

RECONSCIVIL dispune de o bază de producere cu secții de producere (cu o suprafață de 1500 m.p.) și depozite pentru materiale (cu o suprafață de 900 m.p.), amplasată pe un lot de teren cu o suprafață de 68 de ari, pe str. Industrială, 10 din capitală. Această bază de producere se află la dispoziția unei echipe de profesioniști, care muncesc zilnic pentru a realiza la capacitate maximă programul stabilit. Respectiva echipă este administrată de șeful bazei de producere, dl Iurie Roman, inginer-mecanic.

Secțiile în cadrul bazei de producere sunt catalogate după misiunea pe care o poartă în cadrul companiei:

• Secția de tâmplărie din profile PVC și sisteme de fațade din sticlă cu profile de aluminiu și secția de producere a termopanelor. Șef de secție: dl Serghei Crîjanovschii.

• Secția de confecționare a articolelor din metal. Șef de secție: dl Constantin Luță.

Compania de construcții RECONSCIVIL dispune de șapte autocamioane, o automacara cu capacitatea de 28 t și o macara-turn.

Principalele trei direcții în care activează compania RECONSCIVIL sunt managementul de proiecte și prestarea serviciilor de antreprenoriat general în construcții, dezvoltarea și realizarea proiectelor imobiliare proprii și participarea la îndeplinirea programelor sociale guvernamentale.

Antreprenoriat general în construcții

Construim. Renovăm. Finisăm

Mai mult decât o simplă companie de construcţii, RECONSCIVIL este un antreprenor general care a demonstrat că poate face management eficient de proiecte în domeniul construcțiilor. Ba chiar mai mult, compania poate fi şi un „salvator” de proiecte. Această performanță a demonstrat-o chiar de la bun început, de la primul proiect imobiliar.

Primul contract de antreprenoriat general în construcții a fost semnat în 2001. Prin acesta RECONSCIVIL a reanimat proiectul înghețat de patru ani al blocului de locuit din str. Costiujeni 6/1 din capitală. Pentru realizarea respectivului proiect, compania a fost nevoită să suporte cheltuielile legate de reparaţia curentă a liniei de producere şi pornirea procesului de producţie la uzina „KPD” – unicul producător de elemente prefabricate din beton necesare pentru construcţia clădirilor de tipul „MC-143”. În cei 23 de ani, RECONSCIVIL a „salvat” mai multe proiecte imobiliare, printre care blocul locativ din str. Costiujeni 6/1, complexul locativ de pe  str. Alba Iulia 192, blocuri locative din str. Onisifor Ghibu 7/1, 7/3, blocurile de pe str. N. Zelinski 15 din capitală și Mircea cel Bătrîn 42/2, 42/4.

Compania RECONSCIVIL dispune de capacitatea tehnică necesară și de specialiști calificați care sunt dispuși să execute orice tip de proiecte de reconstrucție și construcție a obiectivelor civile, inclusiv proiecte la cheie. Pentru cei care apelează la serviciile oferite de RECONSCIVIL, indiferent că au deja un plan elaborat sau nu, compania poate transpune în realitate proiectele de executare pentru clienții săi. Cei care vor să-și facă un sediu sau să investească în reconstrucția unui imobil pot fi siguri că RECONSCIVIL este un partener de afaceri de încredere!

Proiecte imobiliare

Gândim. Dezvoltăm. Realizăm

Reconscivil a adus pe piața imobiliară din RM termenul de „ofertă la cheie”, aceasta fiind și una dintre principalele direcții pe care se axează în ziua de azi compania.

Proiectele imobiliare implică un proces mai amplu de dezvoltare, începând cu amplasarea imobilului, proiectarea interiorului blocului în raport cu cerințele pieței și normele în construcții, asigurarea cu autorizații de construcție, ulterior, executarea finisărilor în interiorul apartamentului și vânzarea apartamentelor pe parcursul realizării și după finisarea proiectului.

Proiectele imobiliare constituie așa-numita locomotivă a companiei RECONSCIVIL, care implică cele mai multe resurse și generează o mare parte din venit. Compania lansează pe piața imobiliară primară a orașului Chișinău cele mai bune oferte pentru spații locative, iar în fiecare proiect imobiliar realizat sub marca RECONSCIVIL sunt transpuse cunoștințele și experiența bogată acumulată în timpul realizării celor peste 45 proiecte imobiliare finisate

Proiecte sociale

Participăm. Îndeplinim. Contribuim

Reconscivil acordă o mare atenție proiectelor cu caracter civic, contribuind considerabil la dezvoltarea infrastructurii țării prin realizarea proiectelor de construcţie finanțate din fondurile de stat (Centrul Republican de Reabilitare pentru Copii din Chişinău, precum și Grădiniţa din satul Săiţi, r-nul Căuşeni) și a proiectelor cu impact socio-cultural finanţate de ONG-uri și organizații private.

Proiectele de acest tip sunt, de obicei, obținute prin licitaţiile publice la care participă și RECONSCIVIL, experienţa şi calitatea fiind un mare atu pentru companie.

Proiecte de construcții curente

La sfîrșitul anul 2022 compania RECONSCIVIL își desfășoară activitatea pe mai multe șantiere de construcții. Printre acestea pot fi menționate:

 • COMPLEX LOCATIV CU GARAJE, CU TERITORIU AMENAJAT ȘI ÎMPREJMUIT, STR. IAZULUI NR. 74.

Durata construcției: 2021 – 2024

Detalii pot fi văzute, făcând clic pe link-ul:

https://reconscivil.md/houses/blocul-str-iazului/

 

Dvs sunteți pe web site-ul nou al companiei RECONSCIVIL SRL.

Toată informația relevantă de pe site-ul vechi este transcrisă pe acest site nou.

În cazul în care nu ați găsit informația necesară, accesați site-ul nostru vechi.

Înapoi la site-ul vechi http://old.reconscivil.md/ >>>

Video