Blocul Calea Ieșilor 61/12

Reconscivil > Houses > Blocul Calea Ieșilor 61/12

Descriere

Complexul modern este amplasat pe strada Calea Ieșilor 61/2, din cartierul Sculeni a mun. Chișinău - un cartier cu infrastructură bine dezvoltată, сu acces comod la rețelele de transport public. Datorită locației sale, complexul va fi amplasat într-o zonă verde liniștită, la doar 5 minute de o plimbare pe jos până la parcul ”La Izvor”. În vecinătatea apropiată sunt şcoli, grădinițe și centre comerciale.

Acest proiect investițional reprezintă un bloc locativ cu 9 etaje, cu garaje și locuri de parcare auto subterane. Blocul este format din două scări cu un număr total de 71 apartament a câte patru pe etaj: cu una, două și trei odăi, cu o suprafață cuprinsă între 40 mp și 85 mp. Fiecare scară dispune de cîte un lift modern, cu capacitate de 630 kg.

Toate obiectele noastre au fost întotdeauna construite în strictă conformitate cu reglementările ale normelor și standardelor de stat, cu utilizarea materialelor ecologice. Și acest obiect nu este o excepție. La construcția acestuia sunt folosite materiale ecologice autohtone, de calitate înaltă. Prețul stabilit la mp este raportat la calitate.

Clădirea este executată din piatră de calcar și cărămidă roșie, monolit, grinzi din beton armat, cu o arhitectură expresivă clasică. Grosimea pereților exteriori constituie 500 mm, structura lor fiind bloc de calcar și executarea izolării termice cu panouri din vată minerală și polistiren, care vor fi aplicate pentru termoizolarea atât la pereți exteriori cît și la cei interiori adiacenți casei scării. Sunt proiectate sisteme moderne de inginerie, securitate și supraveghere video. Rezistenţa seismică proiectată a clădirii, constituie 8 grade la scara Richter.

Apartamentele vor avea un sistem modern de încălzire autonomă cu cazane murale în fiecare din ele, conectate la un sistem de coșuri de fum. În cadrul acestui proiect, toate bucătăriile și băile vor fi dotate cu sisteme de încălzire prin pardoseală. Înălțimea tavanelor din apartamente este de 2,70 m. Tîmplărie din profile PVC de cinci camere cu geamuri termopan cu trei rînduri de sticlă cu acoperire de joasă emisivitate (Low E).

Aici este prevăzută și o parcare auto subterană. Pe teritoriul închis al complexului se planifică amenajarea curții. Dotarea zonelor de recreere, terenului de joacă pentru copii,  și locurilor de parcare temporară pentru autoturisme.

Suntem gata a vă oferi o gamă variată de proiecte noi pentru realizarea visurilor dumneavoastră. „RECONSCIVIL” înseamnă calitate, siguranţă, garanţie!

Galerie

Modalități de plată

Condiţii de achitare

Sunt posibile următoarele modalități de plată:

— Achitarea în rate  presupune întroducerea plăților parțiale a costului total a apartamentului pînă la finisarea lucrărilor de construcţie – perioadă de pînă la 2 ani. Graficul de achitare se conformează cu graficul de executare a lucrărilor.

— Achitare prin creditare  prevede răscumpărarea apartamentului în termen de pînă la 4 ani din momentul în care au început lucrările de construcţie în baza unor condiţii speciale și graficului a etapelor de construcție. Costul apartamentului se achită în rate conform graficului de achitare stabilit în prealabil. Pînă la ziua transmiterii cheilor de la apartamente se achită min. 70% din costul total. Suma pînă la 30% din costul total al apartamentului poate fi achitată în rate pe termen de pînă la 2 ani după darea în exploatare a blocului, cu condiţia unei dobînzi de 8% anual la suma neachitată. Vă atenţionăm că în acest caz, se majorează suma investiţiei!

Vizualizare video

Etape de construcție

06.05.2021

Complexul locativ situat pe strada Calea Ieșilor 61/12 din municipiul Chișinău a fost finalizat cu succes. În acest sens, miercuri, 5 mai 2021, a avut loc transmiterea cheilor de la apartamente către investitorii acestei case. Dorim să mulțumim tuturor celor care și-au adus contribuția la construcția acestui proiect și au contribuit în orice mod la realizarea obiectivelor stabilite. De asemenea, mulțumim clienților noștri care ne-au demonstrat încrederea prin alegerea companiei Reconscivil pentru construcția caselor lor!

Fie ca pace și confort să domnească în casele voastre!

26.03.2021

20.08.2020

10.06.2020

20.11.2019

05.08.2019

10.04.2019

Harta locației