Complex locativ cu garaje, cu teritoriu amenajat și împrejmuit, str. Miorița nr. 1/1

Reconscivil > Houses > Complex locativ cu garaje, cu teritoriu amenajat și împrejmuit, str. Miorița nr. 1/1

Selectați etajul

datafirst datasecond datathird

Descriere

Tip construcţie
Complexul locativ cu garaje subterane, cu teritoriu amenajat și împrejmuit. Este format din 9 nivele locative cu apartamente  finisate în varianta albă și la cheie.

Durata construcţiei

Trimestrul IV, anul 2018 — Trimestrul II, anul 2021.

Complexul locativ din str. Miorița nr. 1/1 este amplasat în sectorul Centru, cartierul Telecentru al capitalei, în nemijlocită apropiere de sediul Companiei TeleRadioMoldova, într-un cartier cu infrastructura dezvoltată, сu acces comod la rețelele de transport public.  În vecinătatea apropiată sunt şcoli, grădinițe și centre comerciale.

Construcția acestui obiect, ca întotdeauna, va fi executată în strictă conformitate cu reglementările ale normelor și standardelor de stat. Vor fi utilizate materiale ecologice autohtone, de calitate înaltă. Prețul stabilit la mp este raportat la calitate.

Clădirea va fi executată din cărămidă roșie și piatră de calcar, monolit, grinzi din beton armat și va avea un aspect arhitectural modern. Grosimea pereților exteriori constituie 500 mm, structura lor fiind bloc de calcar și executarea izolării termice cu panouri din vată minerală și polistiren, care vor fi aplicate pentru termoizolarea atât la pereți exteriori cît și la cei interiori adiacenți casei scării. Sunt proiectate sisteme moderne de inginerie, securitate și supraveghere video. Rezistenţa seismică proiectată a clădirii, constituie 8 grade la scara Richter.

Complexul va constitui 10 nivele dintre care 9 etaje locative și garaje individuale la nivelul subteran. Este format din două blocurii.

Primul bloc va fi construit paralel cu strada Miorița și va constitui două scări a cîte 4 apartamente în «varianta albă» pe etaj. Al doilea bloc — e un bloc cu o scară și va fi construit perpendicular str. Miorița. El va avea doar o scară cu cîte 3 apartamente amplasate pe etaj. În scara aceasta sunt prevăzute apartamente finisate «la cheie».  Apartamentele cu 1-2-3 odăi sunt proiectate cu suprafețe diverse cuprinse între 43 și 102 m.p.  Fiecare scară este dotată cu lift modern, cu capacitate de 630 kg.

Apartamentele vor avea un sistem modern de încălzire autonomă cu cazane murale în fiecare din ele, conectate la un sistem de coșuri de fum. În cadrul acestui proiect, toate bucătăriile și băile vor fi dotate cu sisteme de încălzire prin pardoseală. Înălțimea tavanelor din apartamente este de 2,70 m. Tîmplărie din profile PVC de cinci camere cu geamuri termopan cu trei rînduri de sticlă cu acoperire de joasă emisivitate (Low E).

Aici este prevăzută și o parcare auto subterană. Pe teritoriul de tip închis al complexului se planifică amenajarea și împrejmuirea curții. Dotarea zonelor de recreere, terenului de joacă pentru copii,  și locurilor de parcare temporară pentru autoturisme.

Suntem gata a vă oferi o gamă variată de proiecte noi pentru realizarea visurilor dumneavoastră: 022 51 00 00, 067 51 00 00.

„RECONSCIVIL” înseamnă calitate, siguranţă, garanţie!

Galerie

Modalități de plată

Preţurile

Preţul este indicat în Euro pentru 1 m2 din suprafaţa totală a apartamentului. Plata se efectuează în Lei moldoveneşti la cursul BNM în ziua achitării.

Prețurile apartamentelor le vedeți pe pagina a fiecarui apartament în parte.

Condiţii de achitare

Sunt posibile următoarele modalități de plată:

— Achitarea în rate  presupune întroducerea plăților parțiale a costului total a apartamentului pînă la finisarea lucrărilor de construcţie – perioadă de pînă la 2 ani. Graficul de achitare se conformează cu graficul de executare a lucrărilor de construcție.

— Achitare prin creditare  prevede răscumpărarea apartamentului în termen de pînă la 4 ani din momentul în care au început lucrările de construcţie în baza unor condiţii speciale și graficului a etapelor de construcție. Costul apartamentului se achită în rate conform graficului de achitare stabilit în prealabil. Pînă la ziua transmiterii cheilor de la apartamente se achită min. 70% din costul total. Suma pînă la 30% din costul total al apartamentului poate fi achitată în rate pe termen de pînă la 2 ani după darea în exploatare a blocului, cu condiţia unei dobînzi de 8% anual la suma neachitată. Vă atenţionăm că în acest caz, se majorează suma investiţiei!

Vizualizare video

Etape de construcție

18.06.2021

Casa este dată în exploatare. Aparatmentele sunt transmise în posesiune!

Pe 18 iunie, investitorii casei noastre de pe strada Miorița 1/1 au devenit locuitorii acesteia! Au fost predate cheile apartamentelor către beneficiari.

Proprietarii apartamentelor sunt foarte bucuroși de acest eveniment. Mulți dintre cei care au achiziționat apartamente într-o versiune albă sunt deja nerăbdători să înceapă reparațiile.

Investitorii și-au examinat apartamentele împreună cu personalul de supraveghere tehnică al dezvoltatorului, au semnat acte de predare-primire. Au fost semnate și contracte individuale cu furnizorul Chișinău-Gaz pentru furnizarea gazelor naturale. Totodată, a fost efectuată prima lansare a cazanelor în apartamente. Iar în bucătării au fost conectate aragazele.

Ieșind din casă, te găsești în propria curte – centrul de atracție pentru toți locatarii. Amenajarea sa a ajuns și ea la sfârșit. Întreaga zonă din preajma a casei este echipată cu dispozitive de iluminat, astfel încât locuitorii casei și oaspeții lor să se simtă confortabil chiar și timp de noapte. Pentru a exclude perforarea și deteriorarea pereților fațadei prin montarea cutiilor asortate, împrăștiate haotic, desfigurând fața casei, încălcând planul arhitectului, au fost prevăzute încă la etapa de construcție consolele metalice pentru instalarea ulterioară a unităților exterioare de motor ale aparatelor de aer condiționat. În fiecare apartament sunt deja instalate interfoane. Iar în curte există un loc de joacă pentru copii și bănci comode din lemn pentru relaxare.

Puteți telefona la numarul de telefon 06 987 20 50 pentru a primi mai multe informatii.

 

26.03.2021

30.05.2020

25.02.2020

05.08.2019

 

15.07.2019

Harta locației