Blocul locativ cu garaje și teritoriu amenajat și împrejmuit, str. Iazului nr. 74

Reconscivil > Houses > Blocul locativ cu garaje și teritoriu amenajat și împrejmuit, str. Iazului nr. 74

Descriere

bvbbComplexul modern este amplasat pe strada Iazului, din cartierul Poșta Veche/ Râșcani a mun. Chișinău – un cartier cu infrastructură bine dezvoltată, сu acces comod la rețelele de transport public. Datorită locației sale, complexul este amplasat într-o zonă verde liniștită, dar la doar 15 minute de bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. În vecinătate apropiată sunt şcoli, grădinițe, magazine și farmacii.

Acest proiect investițional reprezintă un bloc locativ cu 9 etaje locative și o parcare auto în două nivele. Blocul este format din trei scări cu un număr total de 143 apartamente: cu una, două și trei odăi, cu suprafețe diverse cuprinse între 43 mp și 87 mp. Fiecare scară dispune de cîte un lift mare modern, cu capacitate de 630 kg, ce va deservi de la etajul inferior al parcării auto.

Toate obiectele noastre au fost întotdeauna construite în strictă conformitate cu reglementările normelor și standardelor de stat, cu utilizarea materialelor ecologice. Și acest obiect nu este o excepție. La construcția acestuia sunt folosite materiale ecologice autohtone, de calitate înaltă. Prețul stabilit la mp este raportat la calitate.

Clădirea este executată din cărămidă roșie, monolit, grinzi din beton armat, cu o arhitectură expresivă clasică. Grosimea pereților exteriori constituie aprox. 250 mm, care sunt termoizolați cu material termoizolant – 100 mm executat aparen cu plăcile din vată minerală aparent cu polistiren. Totodată, se vor termoizola și pereții interiori – pereții apartamentelor megieși cu locurile de uz comun. Sunt proiectate sisteme moderne de inginerie, securitate și supraveghere video. Rezistenţa seismică proiectată a clădirii, constituie 8 grade la scara Richter.

 

  • Apartamentele vor avea un sistem modern de încălzire autonomă cu cazane murale în fiecare din ele, conectate la un sistem de coșuri de fum.
  • Toate apartamentele vor fi dotate cu ventilare individuală pentru fiecare bucătărie în parte.
  • În cadrul acestui proiect, toate bucătăriile și băile vor fi dotate cu sisteme de încălzire prin pardoseală.
  • Înălțimea tavanelor din apartamente este de 270 cm.
  • Tîmplărie din profile PVC REHAU de cinci camere cu geamuri termopan cu trei rînduri de sticlă cu acoperire de joasă emisivitate (Low E).

 

Aici este prevăzută și o parcare auto în două nivele. Pe teritoriul închis al complexului se planifică amenajarea curții. Dotarea zonelor de recreere, terenului de joacă pentru copii,  și locurilor de parcare temporară pentru autoturisme.

Durata construcţiei: Trimestrul III, anul 2021 — Trimestrul III, anul 2023.

 

Suntem gata a vă oferi o gamă variată de apartamente noi pentru realizarea visurilor dumneavoastră. „RECONSCIVIL” înseamnă calitate, siguranţă, garanţie!

Galerie

Modalități de plată

hjjh

Sistem de reducere

mb,

Etape de construcție

29.09.2021

hgvhjbghj

Harta locației