Mircea cel Bătrîn, Bloc 2

Reconscivil > Houses > Mircea cel Bătrîn, Bloc 2

Selectați etajul

Descriere

Tip construcţie
Complexul locativ cu garaje, cu teritoriu amenajat și împrejmuit.

Complexul locativ este situat pe bd. Mircea cel Bătrîn 50, din sectorul Ciocana al capitalei, într-un cartier cu infrastructura dezvoltată, сu acces comod la rețelele de transport public. În vecinătatea apropiată sunt şcoli, grădinițe și centre comerciale.

Acest complex modern este format din două blocurii. Primul bloc este construit paralel cu bd. Mircea cel Bătrîn. Cel de-al doilea bloc este construit pe diagonală, în al doilea rînd respectiv cu dulevardul Mircea cel Bătrîn.

Construcția acestui obiect, ca întotdeauna, este executată în strictă conformitate cu reglementările ale normelor și standardelor de stat. Au fost utilizate materiale ecologice autohtone, de calitate înaltă. Prețul stabilit la mp este raportat la calitate.

Durata construcţiei

Trimestrul IV, anul 2020 — Trimestrul IV, anul 2022.

Al doilea bloc constituie 9 nivele locative, 4 scări (scările III, IV, V, VI) a cîte 3 apartamente pe etaj. In acest bloc scara III este proiectata pentru apartamentele finisate în «varianta la cheie». Executarea lucrărilor de finisare în «varianta albă» a avut loc în apartamentele din scarile IV, V și VI.

Clădirea este edificată din cărămidă roșie, temelia și planșeurile din beton monolit, grinzile și coloanele din beton armat și are un aspect arhitectural modern. Grosimea pereților exteriori constituie 430 mm, structura lor fiind cărămida roșie și executarea izolării termice cu panouri din vată minerală și polistiren, care au fost aplicate pentru termoizolarea atât la pereți exteriori cît și la cei interiori adiacenți scării casei. Sunt proiectate sisteme moderne de inginerie, securitate și supraveghere video. Rezistenţa seismică proiectată a clădirii, constituie 8 grade la scara Richter.

Aici sunt proiectate apartamente cu 1-2-3 odăi cu suprafețe diverse cuprinse între 40 și 90 m.p. Fiecare scară este dotată cu lift modern silențios, cu capacitate de 630 kg.

Apartamentele au un sistem modern de încălzire autonomă cu cazane murale în fiecare din ele, conectate la un sistem de coșuri de fum. În cadrul acestui proiect, toate bucătăriile și băile sunt dotate cu sisteme de încălzire prin pardoseală. Înălțimea tavanelor din apartamente este de 2,70 m. Tîmplărie din profile PVC de cinci camere cu geamuri termopan cu trei rânduri de sticlă cu acoperire de joasă emisivitate (Low E). Sistem de ventilare individual pentru fiecare bucatarie.

Aici este prevăzută și o parcare auto cu boxe individuale în două nivele. Pe teritoriul de tip închis al complexului a fost planifică amenajarea și îngradirea curții. Dotarea zonelor de recreere, terenul de joacă pentru copii, și locurile de parcare temporară pentru autoturisme.

Suntem gata a vă oferi o gamă variată de proiecte noi pentru realizarea visurilor dumneavoastră: 022 51 00 00, 067 51 00 00.

„RECONSCIVIL” înseamnă calitate, siguranţă, garanţie!

Galerie

Modalități de plată

Sunt posibile următoarele modalități de plată:

— Achitarea în rate prevede plata costului unui apartament prin efectuarea plăților în rate pentru perioada de construcție și până la finalizarea acesteia – pentru o perioadă de până la 2 ani.

— Achitare prin creditare prevede răscumpărarea apartamentului în termen de pînă la 4 ani din momentul în care au început lucrările de construcţie, în baza unor condiţii speciale și graficului ale etapelor de construcție. Costul apartamentului se achită în rate conform graficului de achitare stabilit în prealabil. Până în ziua predării cheilor ale apartamentelor se achită min. 70% din costul total. Suma restantă, de până la 30% din costul total al apartamentului, poate fi achitată în rate pe termen de până la 2 ani după darea în exploatare al blocului, cu condiţia unei dobânzi de 8% anual la suma neachitată. Vă atenţionăm că în acest caz, se majorează suma investiţiei!

Sistem de reducere

În funcţie de suma plătită la momentul încheierii contractului sunt posibile urmatoarele reduceri de preţ:

1.       Dacă prima rată la momentul semnării contractului depăşeşte 50% din costul total al apartamentului, preţul pentru 1 m.p. se reduce cu 10 €.

2.       Dacă prima rată la momentul semnării contractului depăşeşte 75% din costul total al apartamentului, preţul pentru 1 m.p. se reduce cu 20 €.

Etape de construcție

15.12.2022

21.10.2022

02.06.2022

30.03.2022

Toate lucrările de zidărie din exteriorul și interiorul, cât și montarea acoperișurilor celor 2 clădiri au fost deja finisate. Aceasta a permis muncitorilor să demareze lucrările de izolare termică pereților perimetrului exterior al clădirii, cu finisare ulterioară a acestora. Au fost montate ferestrele din PVC.
Concomitent sunt în toi și lucrările de finisare a apartamentelor. Inclusiv lucrările de finisare „la cheie”, prin placarea cu teracotă a bailor, aplicarea de gleturi pentru a obține o suprafață netedă la tavane și pereți, precum și vopsirea acestora.
Sunt executate lucrările privind instalarea ascensoarelor.

 

23.07.2021

25.03.2021

15.01.2021

În această perioadă, în cadrul obiectului nostru se desfășoară lucrările de construcție ale structurilor din schelet portant (cadru) al clădirii rezidențiale (scările 3, 4, 5 și 6), realizat din beton monolit armat.

În curs de desfășurare sunt legarea elementelor verticale precum și construcția zidurilor din piatră de calcar ale clădirii decomandate, prima și a doua scară.

Lucrările de fundație prevăd implementarea de piloți din beton armat cu un diametru de 50 cm și o adâncime de 12 m la baza clădirii, precum și instalarea unei plăci de beton armat monolit cu o grosime de 900 mm. Pereții subsolului și garajelor auto subterane au fost, de asemenea, executați din beton armat monolit. Construcția pereților etajelor locative, care sunt preconizate pentru apartamentele în sine, se realizează din piatră de calcar.

Harta locației