20
iul.

Atenție investitori I. Dumeniuc 17

Lucrările de construcție la complexul locativ de pe str. I. Dumeniuc 17 se vor finaliza în cîteva luni. În următoarele luni va fi anunțată ziua în care va fi organizată ceremonia de inugurare a blocului locativ. În cadrul acestui eveniment, pe lîngă partea solemnă va fi efectuată și racordarea casei la rețeaua de distribuție a gazului natural. Rugăm toți beneficiarii apartamentelor din acest bloc, să treacă pînă în ziua de luni, 27 iulie 2015, instructajul privind tehnica securității la utilizarea gazelor naturale în scopuri casnice. Adeverința care va fi eliberată după instructaj trebuie prezentată neapărat la sediul companiei. De asemenea, rugăm să pregătiți un aragaz cu 4 ochiuri, condiție impusă iarăși de furnizor. Fără acest certificat și/sau fără aragaz, semnarea contractului în ziua dării în exploatare nu va fi posibilă, iar conectare gazului în apartament va rămîne la discreția locatarului. Despre data, cînd este necesar de adus aragazul în apartament, veți fi informat suplimentar.

Instruirea populației are loc în „Cabinetul tehnic” a companiei “Chișinău-Gaz” SRL, amplasat pe adresa mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 93, în curtea interioară dintre clădirile situate pe partea stîngă a carosabilului, la cca. 65m de la intersecția cu str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, în direcția sensului de circulație. În calitate de indiciu pot servi porțile cu emblema furnizorului și indicatoarele sub formă de săgeată cu inscripția “Instruire”. Detalii despre locul amplasării a cabinetului găsiți mai jos:

“Cabinet tehnic” 
pentru instruirea populației, “Chișinău-Gaz” SRL 

Adresa: mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 93;
Instruire în română: Luni – Vineri la orele 9-00, 10-00 și 16-00;
Instruire în limba rusă: Luni – Vineri la orele 12-00 și 15-00;
Durata instructajului este de cca. 30 min;
Eliberarea adeverințelor se va efectua în ziua următoare, între orele 16-30 și 17-00;
Tel.: 022-578711 (Vă rugăm să telefonați doar în pauzele dintre instruiri la fără un sfert a fiecărei ore fixe).

IMPORTANT: Trebuie să aveți buletinul de identitate asupra Dvs., iar în cazul unui reprezentant și procura în original și copia. Termenul limită 27 iulie 2015!

Pentru mai multe detalii apelați la Secția de investiții și comerț. Telefon de contact 022-510629.

Partajează: