7
nov.

Provocarea suprema pentru un sofer este gasirea unui loc de parcare în capitală.

Gasirea unui loc de parcare este aceasta provocare urbană cu care se confruntă fiecare șofer. In stransă legatură cu karma, locul de parcare apare când te astepți mai puțin si dispare când ai mai multă nevoie. ))

Constructorii de la Reconscivil vin cu solutii moderne de parcare auto, astfel incat gasirea unui loc de parcare sa nu mai fie o corvoada atunci când te întorci acasă după o zi de muncă, iar oamenii să nu mai fie nevoiți să parcheze neregulamentar. Este o soluție viabilă de a-și lăsa mașina in sigurantă cât timp e necesar.

Parkingul amenajat din cadrul complexului de pe str. Iazului, 74 are o suprafață de 1 000 metri patrați și este impartită pe două niveluri. Are o capacitate de 80 locuri de parcare, majoritatea din care dispun de boxe pentru depozitare a bunurilor personale.

In plus, pe acoperisul de tip terasa se va amenaja un teren de odihnă și un loc de joacă pentru copii. How cool is that?!

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari la acest obiect? Urmareste-ne activitatea si pe Facebook sau contactează-ne la telefon: 067 510000.

Partajează: