Descriere

În cadrul acestui proiect investițional va fi construit un bloc locativ cu 7 etaje și garaje pentru autoturisme. Blocul este amplasat într-un cartier locativ existent din sectorul Ciocana a mun. Chișinău, cu infrastructură dezvoltată, сu acces comod la rețeaua de transport public.

Blocul va fi format din trei secțiuni. Prima secțiune va fi construită de-a lungul bulevardului Mircea cel Bătrîn și va constitui două scări. A doua secțiune — e un bloc administrativ cu spații comerciale în trei nivele. A treia secțiune va fi construită în paralel cu casa noastra nou construită și recent dată în exploatare ”Mircea cel Bătrîn 46”.

În scara I și III sunt amplasate apartamente în «varianta albă», iar în scara II sunt prevăzute apartamente finisate «la cheie».  Blocul are un număr total de 109 apartamente dintre care 43 sunt cu o odaie, 35 sunt cu două odăi și 31 cu trei odăi. Fiecare scară dispune de cîte un ascensor cu capacitate de 400 kg.

Clădirile sunt executate din piatră de calcar, monolit și grinzi din beton armat. Grosimea pereților exteriori constituie 500 mm, structura lor fiind bloc de calcar și executarea izolării termice cu panouri din vată minerală, care vor fi aplicate pentru termoizolarea atât la pereți exteriori cît și la cei interiori adiacenți casei scării. Înălțimea tavanelor din apartamente este de 2,70 m. Rezistenţa seismică proiectată a clădirilor, constituie 8 grade la scara Richter. Tîmplărie din profile PVC de cinci camere cu geamuri termopan cu trei rînduri de sticlă cu acoperire de joasă emisivitate (Low E) new.  Încălzirea individuală în fiecare apartament cu cazane murale conectate la un sistem de coșuri de fum. În cadrul acestui proiect, bucătăriile și băile în toate apartamentele vor fi dotate cu sisteme de încălzire prin pardoseală new. În curtea blocului va fi amenajat terenul de joacă pentru copii și locurile de parcare temporară pentru autoturisme.

Partajează: