30
May

Celebrăm 20 de ani Reconscivil!

Dragi prieteni!

E timpul să facem un bilanț și să cream planuri la fel de grandioase  pentru viitor!

Reconscivil își sărbătorește astăzi 20 de ani!

Fiind o întreprindere în continuă dezvoltare, ținând pasul cu progresul tehnologic, Reconscivil își depune toate eforturile pentru a atinge obiectivul principal – asigurarea armoniei, confortului, siguranței și calității vieții familiilor care au avut încredere în noi.

Timp de 20 de ani, am creat o bază forte pentru funcționarea și implementarea stabilă a celor mai îndrăznețe proiecte.

În spatele bogatei istoriei de dezvoltare a întreprinderii noastre  este munca a sute de oameni care zilnic au rezolvat și rezolvă sarcini complexe de producție, efectuînd multiplele acțiuni tehnologice în vederea realizării obiectivului final. Succesul întreprinderii se bazează în mare parte pe înaltul profesionalism al echipei și pe responsabilitatea fiecărui angajat al întreprinderii.

Apreciem cu sinceritate colaborarea partenerilor noștri  și sperăm la continuitatea acesteia!

Din an în an, compania își îmbunătățește indicii economici și de producere, demonstrând o dinamica pozitivă de dezvoltare. Semnificativă este contribuția companiei la dezvoltarea sferei sociale și economice a țării.

Activitatea noastră vizează construcția spațiilor locative, comerciale și industriale, construcția, reconstrucția și repararea instituțiilor medicale, precum și centrelor educaționale specializate pentru copii, clădirilor administrative, depozitelor și complexelor de spălătorie auto.

Stimații colegi, parteneri și prieteni, de ziua fondării a Reconscivil, Vă doresc împlinirea celor mai îndrăznețe planuri, sprijinul rudelor și prietenilor, un viitor de încredere și prosper!

Directorul general Reconscivil SRL,

Valeriu Sufrai

Share: