27
Jun

Reconscivil. Implementarea ascensoarelor externe.

Gama de lucrări executate de către RECONSCIVIL SRL include și proiectarea, montajul și serviciul de instalare a ascensoarelor de tip extern. Ei pot fi atât panoramice, și anume de sticlă, precum și convenționale, montate folosind panouri de tip sandwich sau, după caz, în combinație cu  vitralii. Acest tip de lift se preteaza acolo unde nu exista puț sau locația nu a fost prevazuta cu spațiul interior necesar amplasarii liftului

RECONSCIVIL impreuna cu compania BASLIFT SRL au instalat ascensorul de pe lângă sediul central al Armatei Salvării, Chișinău, str. Grigore Alexandrescu, 5, precum și pentru Centrul oftalmologic „Microchirurgia ochiului“, str. Zelinski 15, Chișinău.

Pentru a îndeplini sarcinile a fost utilizat liftul, produs de BASLIFT. Instalarea a fost realizată prin construirea puțului ascensorului – o structură fixa ancorată de cladire și îmbrăcată ulterior cu folie de aluminiu compozit și plăci de tip sandwich.

Experții companiei noastre în timp au efectuat sarcina lor. Conform documentației de proiect, ascensoarele au o rezistență ridicată la uzură, capacitatea lor de încărcare – 4 persoane, cu o greutate totală de 450 kg.

Share: