19
Jul

Trăim aici și acum: de ce este o idee bună să cumperi un apartament cu finisaje de la un constructor?

Trăim aici și acum: de ce este o idee bună să cumperi un apartament cu finisaje de la un constructor?

Vă vom povesti de ce apartamentele cu finisaje de la constructor au devenit atât de solicitate în ultimii ani și care sunt principalele lor avantaje.

Lumea accelerează, noul său motto este „important să trăim aici și acum”. Din ce în ce mai mulți oameni doresc să se mute într-un interior finisat și să nu piardă timpul pentru reparații. Ținând pasul cu tendințele moderne, Reconscivil a devenit unul dintre primii dezvoltatori imobiliari care au oferit nu doar prefabricarea cutiei albe (white box), ci și apartamente cu un ciclu complet de lucrări de reparație deja încheiat.

Să ne dăm seama de ce este profitabil să procurăm apartamente cu amenajare la cheie și dacă există capcane într-o astfel de soluție.

Care sunt avantajele cumpărării unui apartament cu lucrări finisate?

Economisirea timpului.

Timpul este una dintre resursele care sunt întotdeauna insuficiente. Imaginați-vă câte luni veți petrece reparând un apartament cumpărat la etapa cutiei albe. Cel puțin șase luni, sau chiar mai mult. Apartamentul ”la cheie” vă va ajuta să economisiți zile de neprețuit care pot fi petrecute în vacanță, comunicând cu cei dragi sau ocupându-vă de treburi casnice plăcute. Din ziua de achiziție pînă la mutare – doar câteva zile.

Curățenie, liniște și siguranță.

Când veți trece în apartament nou finisat la cheie, deja veți găsi locuri comune bine puse la punct, îngrijite și curate, fără munți de gunoi și materiale de construcții, praf peste tot și zgomot datorită lucrărilor îndelungate de reparații ale vecinilor.

Design solutions.

“Apartament la cheie” nu este un interior tipic plictisitor, ci un proiect de design elegant, executat cu materiale de înaltă calitate și o paletă de culori interesantă. Iluminatul de bază a fost proiectat astfel încât să poată fi completat de lumini de accent și personalizat suplimentar. Acesta nu este cu siguranță un interior „pentru prima dată”, ci pentru o viață confortabilă.

Cum rămâne cu costul reparației?

Costul lucrărilor de reparație este deja inclus în prețul contractului. În plus, cumpărarea unui apartament cu lucrarile de finisaje interioare gata făcute va ajuta la economisirea de bani în sine.

Dezvoltatorul are mai multe reduceri.

Datorită volumului de materiale achiziționate, constructorul primește reduceri – ceea ce înseamnă că reparația va fi mai ieftină decât dacă ați face-o singur.

Dezvoltatorul își asumă costul proiectului de design.

Designerul a gândit deja planificarea și finisarea. Apartamentul finisat are o reparație de bază în care trebuie doar să adăugați mobilierul și decorul după bunul plac.

Nu există așa-numitele cheltuieli gospodărești.

Avantajul apartamentului finit constă și în posibilitatea de a economisi resursele financiare pentru închirierea locuințelor provizorie, în timp ce lucrările de finisare al apartamentului sunt executate timp de o jumătate de an. Și, de asemenea, economisiți timp și nervi în comunicarea cu muncitorii și în călătoriile pentru cumpărături.

Un apartament complet renovat este opțiunea dumneavoastră dacă:

aveți copii mici. Nu este nevoie să vă bateți capul cu cine să lăsați copiii în timp ce mergeți la șantier sau la magazine după materialele de construcții. Și lucrările de reparație în toată casa sunt reduse la minim: este puțin probabil ca vecinii să înceapă să perforeze și să bată atunci când copilul dvs doarme.

vreți să vă mutați imediat ce primiți cheile. Nu va trebui să închiriați locuințe temporare în timpul reparației și să tolerați murdăria și praful de construcție. Vă puteți muta imediat și vă puteți bucura de interiorul proaspăt, curățenia din scară și liniște.

nu sunteți amator de reparație. Veți sări peste cea mai neplăcută parte a reparațiilor murdare, toate grijile vor cădea pe umerii altor persoane și tot ce trebuie să faceți este să alegiți mobilierul și să vă mutați într-un „cuib” gata făcut.

apreciați confortul. Designerii profesioniști invitați de către dezvoltator au creat deja un interior ergonomic și confortabil în care totul este gândit până în cele mai mici detalii.

Există exemple?

Desigur! Ne place complexul rezidențial Miorița 1/1, unde a fost construită o clădire întreagă cu finisaje de design de la dezvoltator, gata de a se muta în ea.

Și așa arată apartamentele cu o reparație terminată:

Ce cred designerii de interior despre apartamentele finisate la cheie?

Reparațiile de la dezvoltator nu sunt doar tonuri bej și gri.

Astăzi, dezvoltatorii se gândesc nu numai la cum să vândă apartamente, ci și la cât de confortabil se vor simți viitorii locatari. Prin urmare, în apartamentele cu o reparație gata făcută, planimetria și funcționalitatea spațiilor sunt gândite în detaliu. În general, apartamentele în varianta la cheie este o oportunitate pentru un dezvoltator de a se remarca printre concurenți.

O rezumare.

Apartamentele cu finisare de la dezvoltator sunt mai convenabile, mai rapid realizabile și mai ieftine. Desigur, va exista întotdeauna o categorie de oameni care urmăresc o economie imaginară sau care vor să facă totul în mod individual, de la planificarea până la decor.

Lucrăm cu ambele segmente de public, expunând în mod deschis costurile lucrărilor de finisare a proiectelor noastre și arătând cumpărătorului economiile atunci când cumpără un apartament finit de la un dezvoltator. Și, de asemenea, lucrează individual cu fiecare client, lăsând cumpărătorului posibilitatea de a schimba atmosfera după gustul său și în funcție de nevoile sale.

Share: