Description

În cadrul acestui proiect investițional va fi construit un bloc locativ cu 7 etaje, garaje pentru autoturisme, apartamente în «varianta albă», iar în scara II sunt prevăzute apartamente finisate «la cheie». Blocul este amplasat într-un cartier locativ existent din sectorul Ciocana a mun. Chișinău, cu infrastructură dezvoltată, сu acces comod la rețeaua de transport public.

Clădirile sunt executate din piatră de calcar, monolit și grinzi din beton armat. Grosimea pereților exteriori constituie 500 mm, structura lor fiind bloc de calcar și executarea izolării termice cu panouri din vată minerală, care vor fi aplicate pentru termoizolarea atât la pereți exteriori cît și la cei interiori adiacenți casei scării.

Tîmplărie din profile PVC de cinci camere cu geamuri termopan cu trei rînduri de sticlă cu acoperire de joasă emisivitate (Low E) new.  Încălzirea individuală în fiecare apartament cu cazane murale conectate la un sistem de coșuri de fum.

În cadrul acestui proiect, bucătăriile și băile în toate apartamentele vor fi dotate cu sisteme de încălzire prin pardoseală new.

În curtea blocului va fi amenajat terenul de joacă pentru copii și locurile de parcare temporară pentru autoturisme.

Share: