18
oct.

Startul vînzărilor apartamentelor noi în Chișinău de la RECONSCIVIL

Prieteni,

compania Reconscivil continuă construcția noului său obiect de pe strada Iazului 74, un complex rezidențial cu garaje subterane individuale și teritoriu privat împrejmuit. De asemenea, sunt proiectate locuri de parcare provizorie în curtea casei, un loc de joacă și zonă de recreere care îndeplinesc toate normativele de planificare urbană.

Vă informăm că s-a început deja încheierea contractelor de vînzarecumpărare a bunului imobil în construcţie. În acest sens, invităm pe toți cei interesați, precum și pe cei care au profitat de perioada de rezervare timpurie și și-au rezervat în prealabil apartamentul, să vină la biroul companiei noastre de pe str. Onisifor Ghibu 7/3, pentru încheierea contractelor în modul prevăzut de lege. Vă reamintim că numai în această perioadă aveți ocazia să fiți primul care alege apartamentul dorit, apartamentul care îndeplinește toate cerințele și preferințele dumneavoastră!

De asemenea, vă reamintim că perioada de rezervare a unui apartament de până la 10 zile lucrătoare este gratuită. Și dacă ați făcut deja alegerea dvs., rezervarea poate fi făcută chiar prin simplu apel la nr.: 022 51 00 00 sau 067 51 00 00.

Prima tranșă reprezintă 30% din costul apartamentului.

Finalizarea construcției – trimestrul III 2023.

Informații desfășurate despre acest obiect le puteți găsi accesând pagina acestuia:

 https://reconscivil.md/houses/blocul-str-iazului/

 

Partajează: