1
apr.

Cu pași mari spre final…

Compania Reconscivil SRL are plăcere de a informa toți investitorii săi, precum și cei care până acum nu au reușit să procure un apartament în casele noastre din str. Calea Ieșilor 61/12 și str. Miorița 1/1, că realizarea acestor complexe se apropie de final.

Reamintim, tuturor celor care încă nu au reușit să treacă instructajul privind tehnica securității la utilizarea gazelor naturale, în scurt timp să o facă și neapărat să ne prezinte Certificatul eliberat de către Chișinău-gaz la sediul companiei noastre pe str. O. Ghibu, nr. 7/3. 

Invităm tuturor celor rămași în urmă să ne ajungă, dar cu restul mergem înainte!

Acum, un pic despre activitățile desfășurate în ultimele luni…

Toate lucrările legate de edificarea blocurilor, dezvoltarea rețelelor, lucrările la termo- și hidroizolare acoperișului și pereților exteriori ale clădirilor, precum și lucrările de finisare a fațadelor sunt deja realizate. De asemenea, lucrările ce țin atât de interior cât și de exterior tind spre finalizare.

În această perioadă de timp sunt efectuate lucrări de amenajare a spaților publice. Au fost realizate pardoseli industriale în zona garajelor subterane. În interiorul acestora pe podea sunt aplicate plăci ceramice.

Calea Ieșilor 61/12    

Miorița 1/1    

Deci, urmăriți-ne pe site-ul nostru. Împreună vom continua să observăm procesul care se desfășoară pe șantierele Reconscivil. Vă dorim toate cele bune!

 

Partajează: