17
mart.

Progresul construcţiei al obiectului de pe strada Iazului

Lucrările la amenajarea gropii secțiunii a 3-a a clădirii continuă. Se lucrează la realizarea plăcii de fundație. Realizarea structurilor verticale la nivelul subsolului a secțiunii a 2-a.

În paralel, sunt în desfășurare lucrările monolitice de armare și betonare a celor 2 nivele de parcare auto secțiunii 1: plăci, structuri verticale.

Pe tot șantierul se menține în mod constant regimul de respectare a normelor și regulilor de protecție a muncii și de securitate a muncii.

Lucrările pregătitoare se desfășoară în cadrul condițiilor tehnice de implementare a rețelelor de canalizare menajeră și pluvială.

Complexul rezidential „Iazului” este un complex rezidential modern de clasa confort, situat în orașul Chișinău, pe teritoriul de 29 de ari, într-o zonă cu infrastructură dezvoltată și acces comod la rețelele de transport public. Obiectul este situat la doar 15 minute de centrul capitalei, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, în imediată apropiere a autostrazii Calea Orheiului și la cateva opriri de transport public de Circul din Chișinău.

Arhitectura modernă, soluțiile de planificare convenabile și amenajarea peisagistică bine gândită, vor face viața aici absolut confortabilă. În imediată apropiere a complexului rezidential “Iazului” se afla școli și grădinițe, magazine și farmacii, precum și o mica piața locală.

Amplasarea complexului într-un loc verde liniștit vă va permite să vă bucurați de o viață liniștită și să respirați aer curat. Aici poți simți atmosfera specială a vieții, ca în mediul rural.

Aflați mai multe detalii la numărul de telefon 022 51 00 00, 067 51 00 00 sau 06 987 20 50.

 

Partajează: