28
mai

RECONSCIVIL a marcat cea de-a 15 aniversare!

La 28 mai a avut loc un eveniment organizat pentru a marca aniversarea a companiei RECONSCIVIL.

Pentru desfășurarea evenimentului a fost ales unul dintre localurile moderne al orașului nostru drag  Chișinău. Dătorită lucrărilor eficiente de organizare, întruchiparea ideilor interesante, precum și implementarea scenariului original celebrarea solemnă a evenimentului sa desfășurat într-o atmosferă veselă și plină de bucurie.

Aniversarea companiei RECONSCIVIL este o sărbătoare a unei familii care și-a dorit să-și vadă toți cei mai apropiați și dragi prietenii uniți într-un singur loc, sub acoperișul RECONSCIVIL pentru a marca și a savura cu plăcere împreună acest eveniment unic. Dorința de a felicita personal întreaga echipa RECONSCIVIL reprezentată de către directorul nostru Valeriu Sufrai au exprimat mulți parteneri, colegi, prieteni și persoane publice notore. Cu toate acestea, noi nu doar am acceptat felicitările, dar, deasemenea am înmânat cu cinste și plăcere cadourile comemorative de aniversare.

Strategia noastră a fost mereu una precisă – dezvoltarea de produse şi servicii la cele mai înalte standarde europene de calitate, dar în conformitate cu cerinţele pieţei de construcții din Republica Moldova. RECONSCIVIL este o companie care a făcut în ai săi 15 ani de activitate de peste o mie de familii moldovenești  fericite, dăruindu-le senzația de «Acasă». Tot efortul depus și munca noastră a fost realizată în concomitență cu acest principiu care astazi a devenit mottoul al companiei noastre. Îi vom fi fideli mereu.

Suntem profund recunoscători tuturor celora care ne-au fost alături în această zi importantă și totodată îi mulțumim pe toți cei care au contribuit prin ajutorul său la realizarea acestui eveniment!

Partajează: