18
sept.

Reconscivil. Cu gîndul la cei mai mici. JUNIOR STEP IT Academy Moldova

În sectorul Cecana al orașului Chișinău, a avut loc în sfârșit mult-așteptata deschidere a clădirii administrative construită de către compania noastră Reconscivil, care a găzduit JUNIOR STEP IT Academy Moldova – una dintre cele 55 de filiale ale IT Academia STEP – instituție de învățământ internațională, specializată pe formare în domeniul IT și care se bucură de mare succes în 18 țări ale lumii. Este cel mai mare centru autorizat Microsoft, Cisco, Autodesk.

JUNIOR STEP IT Academy Moldova reprezintă o instituţie de învăţământ pentru copii de 7-14 ani. Aici copiii pătrund în lumea IT-tehnologiilor și științelor calculatorului, fac cunoștință cu cele mai recente IT-inovații și încearcă diferite IT-profesii, jucând roluri de programator, inginer sau designer.

Profesorii practicieni vor învăța copiii să programeze, să fotografieze şi să filmeze, să elaboreze site-uri, jocuri, personaje animate, prezentări, să modeleze și programeze roboți, să lucreze cu grafică și motoare de căutare.

Noua clădire a școlii a fost construită pe bd. Mircea cel Batrân 42/3. Un program flexibil vă permite să alegeți o oră convenabilă pentru cursuri. Echipamentele academice moderne instalate în noile clase, grupurile mici și metoda de predare în forma de joc, practicată de profesori vor avea un efect pozitiv asupra asimilarea materialului educațional și a performanței la general.

Volumul cunoștințelor obținute în Academie va ajuta copilului în dezvolarea sa profesională pe viitor ce va fi un avantaj fața de colegii săi.

Calculatorul va înceta sa fie o jucărie în mâinile copilului şi se va transforma într-un instrument pentru crearea propriilor proiecte, care pot ajunge startup-uri renumite la nivel mondial.

Studiile în Junior STEP IT Academy Moldova este o posibilitate de a obține cunoștințe și abilități practice în domeniul IT şi chiar de a alege o viitoare profesie.

Mai multe informații, prieteni, le puteți găsi pe site-ul oficial al școlii: https://itstep.md

Partajează: