Descriere

Centrul comercial „Cascad Market” este amplasat pe str. Independenţei, 83 din comuna Băcioi. Această unitatea administrativ-teritorială face parte din mun. Chişinău şi este situată la 13 km mai la Sud de centrul oraşului.

Acest proiect de antrepriză generală în construcţii, a fost contractat în trimestrul II 2012. Beneficiarul proiectului este compania Cvin-Com SRL. Suprafaţa totală a magazinului este de 452 m.p., din care 388 m.p. reprezintă sala de vînzări, 63 m.p. depozit şi 61 m.p. sunt destinate pentru personal.

Clădirea reprezintă o construcţie din carcasă metalică cu fundaţie de tip „pahar monolit”. Pereţii exteriori şi acoperişul sunt din panouri termoizolante de culoare galbenă şi albastră cu spumă poliuretanică în calitate de agent izolant. Ferestrele sunt din PVC cu geamuri termopan. Pe faţada blocului sunt elemente decorative realizate din etalbond. Înălţimea construcţiei este de 6,2 m. Înălţimea tavanului în sala pentru vînzări este de 4,7 m.

Este un proiect „la cheie” şi presupune executarea tuturor lucrărilor necesare pentru darea în exploatare a magazinului, inclusiv amenajarea teritoriului. Lucrările de construcţii vor fi finalizate în trimestrul IV 2012.

Hartă

Partajează: