Descriere

Terenul cu suprafața de 1.183 ha se află pe str. M. Manole 16.

Conform planului urbanistic General al mun. Chisinau, imobilul este amplasat în zona cu servicii generale, ce cuprinde funcțiuni prin care sunt realizate servicii în domeniul industriei și comerțului.

Obiectul proiectat reprezintă un complex din trei etape de construcție și anume:

Etapa 1: Blocul 1 – Depozit angro cu Oficiu si Spațiu Comercial.

Etapa 2 : Blocul 2 – Extinderea Depozitului și a spațiilor Comerciale.

Etapa 3 : Blocul 3 – Spații comerciale și oficii.

Deci, suprastructura din schelet portant din beton armat cu umplutura din poliuritan PiR 100 mm, C1.

Pereții interiori vor fi executați din caramidă 120 mm și regips cu umplutura din vată minerală 80mm.
Ca pat de fundație se va folosi solul nisipo-lutos existent, cu executare pernei de fundație din argila compactată în straturi conform proiectului de rezistență.

lnteriorul urmeaza a fi finisat cu glet de ipsos si vopseli lavabile. Pardoselile urmeaza a fi executate conform insemnarilor din proiect, demisolul – beton slefuit, parterul si etajul va fi executat cu inveliș epoxidic. Tavanul va fi tencuit și vopsit cu vopsea lavabilă sau tavan casetat.

La execuția lucrărilor de exterior se folosesc materiale moderne, naturale și ecologic pure, care intra în circuitul de reciclare. Pe exterior edificiul va fi finisat cu urmatoarele materiale: Soclu – placi de klinker „antracit”; Pereti – Panouri sandwich si panouri compozite; Pavaj; Vitralii- Alumil.

Cladire este proiectată cu pereți exteriori din Sandwich 100 mm PIR C1 . Valorile au fost determinate în laborator acreditat.

Termen de executare a lucrărilor: 12 luni (trim. II 2024 – trim. I 2025).

Etape de construcție

8.07.2024

Partajează: