Descriere

Centrul comercial „Cascad Market” este amplasat pe str. Gagarina, 17 din or. Tvardița, r. Taraclia și este al 9-lea spațiu comercial din rețeaua menționată.

Acest proiect de antrepriză generală în construcţii, a fost contractat în martie 2015. Beneficiarul proiectului este compania Cvin-Com SRL. Suprafaţa totală a magazinului este de 452 m.p., din care 388 m.p. reprezintă sala de vînzări, 63 m.p. depozit şi 61 m.p. sunt destinate pentru personal.

Clădirea reprezintă o construcţie din carcasă metalică cu fundaţie de tip „pahar monolit”. Pereţii exteriori şi acoperişul sunt din panouri termoizolante de culoare galbenă şi albastră cu spumă poliuretanică în calitate de agent izolant. Ferestrele sunt din PVC cu geamuri termopan. Pe faţada blocului sunt elemente decorative realizate din etalbond. Înălţimea construcţiei este de 6,2 m. Înălţimea tavanului în sala pentru vînzări este de 4,7 m.

Este un proiect „la cheie” şi presupune executarea tuturor lucrărilor necesare pentru realizarea și darea în exploatare a magazinului, inclusiv amenajarea teritoriului. Lucrările de construcţii au fost finalizate în termenii prevăzuţi de contract, în august 2015.

Etape de construcție

05.09.2015

Sîmbătă, 5 septembrie, sa finalizat încă un proiect comercial realizat de Compania RECONSCIVIL. În orașul Tvardița a avut loc inaugurarea al 9-lea Centrului comercial „Cascad Market” – construcţie realizată în baza antreprizei generale oferite de compania Cvin-Com SRL, distribuitor angro şi cu amănuntul a bunurilor de larg consum, care activează în domeniu din 1994.
La evenimentul de deschidere au fost prezenţi locuitorii satului alături de invitaţii speciali printre care şi directorul Companiei de construcţii RECONSCIVIL, Dl. Valeriu Sufrai.
Sărbătoarea de deschidere a avut un program divers pentru a amuza fiecare vizitator, de la mic la mare. Astfel organizatorii ceremoniei au oferit dulciuri și cadouri pentru cei prezenți.
Pe final, conducerea companiei Cvin-Com SRL, a ţinut să mulţumească colectivul companiei RECONSCIVIL pentru profesionalism şi ne-au exprimat recunoștința atît pentru colaborare fructuoasă, eficiență și, ca întotdeauna, performanță de calitate superioară a obligațiilor noastre, astfel încît pentru încrederea justificată. Noi, la rîndul nostru, suntem foarte bucuroşi că meseria pe care o facem este din nou apreciată, iar constucţiile pe care le executăm sunt de bun folos pentru beneficiari şi societate.
Centrul comercial „Cascad Market” este un proiect „la cheie” realizat de compania RECONSCIVIL în perioada dintre martie — august 2015 şi este amplasat pe str. Gagarina, 17 din raionul Taraclia.

Hartă

Partajează: