Descriere

Blocul locativ din str. N. Titulescu 28/2 este amplasat în sectorul Botanica a capitalei în nemijlocita apropiere cu str. Sarmisegetuza. Complexul locativ are 10 etaje locative și parter, cu un număr de 82 de apartamente cu 1, 2 și 3 odăi.
Etajul 5 – preconizat pentru apartamente finisate ”la cheie”. La parter este prevăzută construirea garajelor individuale. Blocul este dotat cu două ascensoare.  Grosimea pereților exteriori constituie 430 mm inclusiv termoizolare.

Clădirea este construită din cărămidă roșie. Tîmplărie est din profile PVC cu geamuri termopan. Încălzire individuală, bazată pe cazane murale conectate la un sistem de coșuri de fum. Rezistența seismică proiectată a clădirii constitue 8 grade la scara Richter. În curtea blocului va fi amenajat terenul de joacă pentru copii și locurile pentru parcare temporară.

Acest proiect, de asemenea, permite transformarea planificărilor proiectate ale apartamentelor, ceea ce permite fiecărui proprietar de a personaliza apartamentul său în mod individual.

Un exemplu de interioare ale apartamentelor „la cheie”, executate la etajul 5 al acestui bloc locativ:

Planuri

Prețuri


Warning: Undefined variable $i in /home/reconsci/domains/reconscivil.md/public_html/wp-content/themes/reconscivil/functions/tinymce/shortcode-processing.php on line 72

Warning: Undefined variable $i in /home/reconsci/domains/reconscivil.md/public_html/wp-content/themes/reconscivil/functions/tinymce/shortcode-processing.php on line 73

Tip construcţie

Complex locativ cu o scară, 11 nivele (10 etaje + Parter) şi 82 apartamente.

Durata construcţiei
Trimestrul IV 2015 – Trimestrul IV 2017

Preţ
Preţul este indicat în Euro pentru 1 m2 din suprafaţa totală a apartamentului. Plata se efectuează în Lei moldoveneşti la cursul BNM în ziua achitării.

Condiţii de achitare

Sunt posibile diverse modalități de plată:

— Costul apartamentului poate fi achitat integral, ce înseamnă întroducerea a 100% din valoarea apartamentului la momentul încheierii contractului.

— Achitarea în rate  presupune întroducerea plăților parțiale a costului total a apartamentului pînă la finisarea lucrărilor de construcţie – perioadă de pînă la 2 ani. Sunt posibile reduceri de preţ în funcţie de suma plătită la momentul încheierii contractului. La momentul semnării contractului se achită prima rată care constituie cel puţin 30% din costul apartamentului.  Costul integral al apartamentului se achită în rate pînă la ziua înmînării cheilor de la apartamente.

— Achitare prin creditare  prevede răscumpărarea apartamentului în termen de pînă la 4 ani din momentul în care au început lucrările de construcţie în baza unor condiţii speciale. La achitarea prin creditare preţul pentru 1 m.p. este exact ca şi în varianta achitării integrale şi nu prevede careva reduceri din cost. La momentul semnării contractului se achită prima rată care constituie cel puţin 30% din costul apartamentului. Costul apartamentului se achită în rate conform graficului de achitare stabilit în prealabil. Pînă la ziua transmiterii cheilor de la apartamente se achită min. 70% din costul total. Suma pînă la 30% din costul total al apartamentului poate fi achitată în rate pe termen de pînă la 2 ani după darea în exploatare a blocului, cu condiţia unei dobînzi de 8% anual la suma neachitată. Vă atenţionăm că în acest caz, se majorează suma investiţiei!

Condiţii de livrare:

Costul apartamentului presupune executarea şi predarea lucrărilor ce ţin de apartament şi întreg bloc. Apartamentele vor fi executate în varianta „albă” şi includ următoarele lucrări:

1. Montarea cutiei casei, inclusiv finisarea (garnisirea) faţadei, acoperişului şi amenajarea teritoriului;
2. Montarea şi punerea în funcţiune a ascensoarelor;
3. Alimentarea casei cu energie electrică, apă rece, gaz natural şi instalarea contoarelor de intrare respective;
4. Sistem autonom de încălzire cu gaz şi aprovizionare cu apă caldă pentru fiecare apartament în parte cu calorifere de oţel, montarea ţevilor din metaloplast în podele, instalarea contorului de gaz;
5. Conectarea casei la rețele de telecomunicaţie;
6. Finisarea scărilor din bloc;
7. Amenajarea gunoiştei. Gunoiştea va fi amplasată în curte în locul avizat de organele competente.
8. Montarea reţelelor interne de alimentare cu apă rece şi caldă, magistrala canalizării;
9. Montarea reţelelor interne de distribuţie a energiei electrice şi a reţelelor de telecomunicaţie, inclusiv contoarul electric pentru fiecare apartament;
10. Montarea reţelei interne de gazificare;
11. Montarea ţevilor de distribuţie a sistemului de încălzire în podele (PEX-AL). Instalarea caloriferilor din oţel.
12. Nivelarea cu mortar a podelelor din apartament;
13. Instalarea ferestrelor din profil PVC cu geamuri termopan şi a pervazurilor din PVC, inclusiv la balcoane;
14. Nivelarea pereţilor şi a podurilor din apartament cu amestec uscat;
15. Uşă de metal la intrare în apartament;
16. Montarea şi punerea în funcţiune a sistemului de interfonie.

În cadrul acestui obiect vor fi executate următoarele lucrări suplimentare:

1. executarea pardoselilor calde în baie și bucătărie;

2. instalarea termopanelor în trei rînduri de sticlă;

3. termoizolarea pereților adiacenți casei scării cu vată minerală.

 

Etape de construcție

12.10.2017

25.09.2017

15.09.2017

27.06.2017

25.05.2017

10.03.2017

12.09.2016

Lucrările de construcție decurg în limitele graficului stabilit. În ultimele 2 luni au fost construite încă 2 etaje. La sfîrșitul lunii august a fost realizat planșeul care delimitează etajele 9 și 10.

12.07.2016

Lucrările de montaj a carcasei blocului au intrat în faza finală. În prezent, se montează carcasa etajului 8. În următoarele luni, vor fi executate planşeele despărţitoare şi etajele superioare. Acoperişul blocului se preconizează a fi realizat pînă la finele anului curent. Are loc zidirea pereţilor despărţitori.

25.04.2016

Construcția structurii de rezistență se găsește la nivelul 3. La moment se execută lucrările de betonare și montare a structurii de rezistență. Atenție tuturor investitorilor acestui obiect! Vă rugăm, în regim de urgență, să ne furnizați toate informațiile necesare și dorințele proprii în ceea ce privește personalizarea spațiilor apartamentelor în construcție pentru coordonarea proiectelor și implementarea ulterioară a acestora.

27.01.2016

Au fost efectuate lucrările de armare a plăcii de fundație. Dătorită faptului că afară s-a stabilit temperatura pozitivă a aerului, la moment se execută betonarea acesteia.

22.12.2015

Lucrările de construcție la șantier de pe str. N.Titulescu 28/8, au demarat la finele lunii noiembrie cu saparea gropii de fundație și pregătirea pentru lucrarile de forarea piloților.

01.10.2015

Premergător construcției noului bloc, la șatierul dat are loc demolarea clădirii existente și pregătirea teritoriului pentru executarea groapei de fundație. La etapa demolării muncitorii au grijă să desfințeze în condiții de siguranță construcția existentă și să evacueze în afara teritoriului materialul demontat.

Hartă

Partajează: