Description

Acest proiect investițional reprezintă un Complex modern compus din trei case de tip duplex, care este amplasat pe strada Valea Trandafirilor nr. 9, din sectorul Centru a municipiului Chișinău. Infrastructura acestui sector este bine dezvoltată, сu acces comod la rețelele de transport public, școli, grădinițe, magazine și farmacii. Complexul se afla în vecinătate apropiată cu Parcul ”Valea Trandafirilor” – unul dintre cele mai frumoase parcuri din oraș, cu o suprafață de 140 de hectare.

  • Amplasarea acestor case duplex este foarte reușită, asigurând accesibilitatea comodă, apropierea față de infrastructură dezvoltată, totodată fiind retrase de la zgomot și gălăgie.
  • Acest Complex de case private este format din șase locuințe a câte 2 și 3 nivele.
  • Proiectele sunt evaluate ca fiind foarte reușite și armonioase în ceea ce privește confortul, utilizarea rațională a spațiului și implementarea lor.
    Fiecare dispune de garaj auto pentru două automobile, spațiu pentru depozitare, a câte două blocuri sanitare, 3/4 camere de zi, bucătărie-sufragerie, living și spațiu verde în fața și spatele casei, unde perfect se va potrivi amplasarea unei terase cu posibilitatea de a organiza o zonă barbeque. Suprafețele acestora variază între 172 mp și 208 mp.
  • Toate obiectele noastre au fost întotdeauna construite în strictă conformitate cu reglementările normelor și standardelor de stat, cu utilizarea materialelor ecologice. Și acest proiect nu este o excepție. La construcția acestuia sunt folosite materiale ecologice autohtone, de calitate înaltă. Prețul stabilit al locuință este raportat la calitate.
    Clădirea este edificată din cărămidă roșie autohtonă, monolit, grinzi din beton armat. Grosimea pereților exteriori constituie aprox. 250 mm, care sunt termoizolați cu plăcile din vată minerală de 100 mm. Exteriorul clădirii este finisat cu fațade ventilate din aluminiu și keramogranit, în stilul arhitecturii moderne. Rezistentă seismică proiectată a clădirii, constituie 8 grade la scara Richter.

Durata construcției: Trimestrul I, anul 2022 — Trimestrul IV, anul 2023.

Suntem gata să vă oferim locuințe confortabile și de înaltă calitate!

Pentru mai multe detalii apelați la nr.: 06 987 20 50 / 067 51 00 00 / 022 51 00 00.

 

Photo gallery

Plans

  • Casa – Duplex 1

Casa – Duplex 2

Casa – Duplex 3

Prices

Modalități de plată

Plata se efectuează în Lei moldovenești la cursul BNM în ziua achitării.

Sunt posibile diverse modalități de plată:

Achitarea în rate prevede plata costului unui imobil prin efectuarea plăților în rate pentru perioada de construcție și până la finalizarea acestuia – pentru o perioadă de până la 2 ani.

Achitare prin creditare  înseamnă decontarea prin utilizarea unui credit furnizat de orice bancă din Republica Moldova, în baza unor condiţii speciale și graficului ale etapelor de construcție.

Costul imobilului se achită în rate conform graficului de achitare stabilit în prealabil. Până în ziua predării cheilor imobilului se achită min. 70% din costul total al acestuia.

Restul sumei, care nu depășește 30% din costul total al imobilului, se achită în luna următoare după primirea cheilor.

Stages of construction

02.08.2022

28.03.2022

15.10.2021

Map

Share: