Descriere

A fost finalizată construcția următorului obiect al Reconscivil – Centrul Comercial ”LINELLA” din satul Congaz, Unitatea Teritorială Administrativă Găgăuzia.

Conform proiectatului a fost realizate un bloc cu un nivel de tip P. Schema de calcul: mixtă, schelet din beton armat monolit, cu grinzi metalice la acoperiș, vata minerala de 120 mm – pentru termoizolare. Gradul de seismicitate a clădirii – 8 grade.

Proiectul a fost elaborat conform tuturor normelor, normativelor și legislației în vigoare, și asigură următoarele exigențe esențiale: rezistență și stabilitate, siguranța în exploatare, siguranța la foc, protecția împotriva incendiilor a clădirii și instalațiilor, igienă, sănătatea oamenilor, refacerea și protecția mediului înconjurător, izolație termică, hidrofugă și economie de energie, protecție împotriva zgomotului.

Exteriorul clădirii este finisat cu fațade ventilate din aluminiu și compozit, în stilul arhitecturii moderne.

Finalizarea lucrărilor de construcție și darea în exploatare – trimestrul IV 2021.

Galerie imagini

Etape de construcție

08.12.2021

Construcția acestor două obiective este finalizată în conformitate cu termenii stabiliți. Centrele au fost dotate cu echipamente noi. Cu prilejul deschiderii de sărbători, magazinele au fost împodobite cu decoruri festive, care au făcut evenimentul și mai special.

05.10.2021

Proiectul ”LINELLA” Congaz UTA Găgăuzia devine un centru comercial in scurt timp.

23.07.2021

03.05.2021

Partajează: