Descriere

Imobilul a fost construit de către compania noastră – RECONSCIVIL. Proiectul a fost elaborat de Consauto-Plus SRL.

Perioada de construcție a durat 14 luni. A fost efectuată aprovizionarea cu echipamentul necesar, instalarea, reglarea și punerea în funcțiune acestuia.

Spălătoria reprezintă un ansamblu unic de unități pentru curățarea a vehiculelor și este formată din mai multe componente:

– Linie automată de tip ”tunel”, capacitatea de spalare  de 40 de masini / ora;

– 4 unități de spalătorie de tip ”autodeservire”, unde conducătorii auto pot gestiona mașina de spălat in mod independent și pe cont propriu, platind numai pentru perioada de inchiriere a acesteia, selectînd un program din lista de bază, corespunzător necesităților sale, precum și adăugînd servicii suplimentare – umezire chimică preliminară, spălare a spumei active, perie de curățare și altele;

– un serviciu exclusiv de întreținere și spălare auto, bazat pe sistemul modern RestorFX, cu 4 trepte (faze) de curățare și reînnoire,  precum și îngrijire deplină al automobilului.
Aceasta este a treia unitate din rețeaua de spălătorii auto MODEM, ce oferă locuitorilor orașului, un serviciu democratic și bugetar de a spăla mașinile lor.

Galerie imagini

Hartă

Partajează: