Descriere

Staţia de spălat automobile, este un proiect de antrepriză generală derulat de compania RECONSCIVIL la solicitarea firmei MODEM SRL. Situată pe str. Grenoble, una dintre străzile cu trafic intens din sectorul Botanica a mun. Chişinău, această staţie deserveşte pînă la 60 de automobile pe oră.

Autospălătoria MODEM este formată din următoarele elemente: tunelul de spălare, staţia subterană de acumulare şi epurare a apei, blocul administrativ şi zona pentru curăţarea saloanelor autoturismelor. Suprafaţa totală a clădirii este de 525 m.p. Ea a fost proiectată şi construită în conformitate cu cele mai actuale cerinţe din ramură. Are forma unui tunel cu lungimea de 44,2 m cu un bloc administrativ în 2 nivele anexat la acesta. Din punct de vedere constructiv, clădirea a fost plasată pe un planşeu din beton de care sa fixat o construcţie din carcasă metalică garnisită cu panouri industriale din aluminiu.

În cadrul acestui proiect, compania RECONSCIVIL a realizat un şir de lucrări cu forţele proprii pe lîngă lucrările executate de subantreprenori şi toate activităţile organizatorice. Printre acestea figurează: realizarea planşeului din beton armat a fundaţiei, asamblarea carcasei metalice, garnisirea ei cu panouri din aluminiu, producerea şi montarea ferestrelor şi uşilor din PVC, amenajarea teritoriului etc.

Acest proiect de antrepriză a fost executat într-o singură etapă în perioada de timp cuprinsă între trimestrul II şi III a anului 2010.

Galerie imagini

Hartă

Partajează: