15
Oct

Atenție investitorilor casei din str. Calea Iesilor 61/12!

Construcția casei de locuit din str.  Calea Iesilor, 61/12 se apropie spre sfârşit. Curând va fi efectuată și racordarea casei la rețeaua de distribuție a gazului natural.

Rugăm toți beneficiarii apartamentelor din aceasta casa, să treacă pînă la data de 01 NOIEMBRIE 2020, instructajul privind regulile de securitate la utilizarea gazelor naturale în scopuri casnice. Certificatul eliberat de operatorul de rețea după efectuarea instructajului neapărat trebuie prezentat la sediul companiei Reconscivil. Fără acest certificat, semnarea contractului cu furnizorul si conectarea la sistemul de aprovizionare cu gaze în apartament nu va fi posibila si va rămîne la discreția locatarului.

Procedura de instruire va avea loc în „Cabinetul tehnic” a companiei “Chișinău-Gaz” SRL, amplasat pe adresa mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun 93, în curtea interioară dintre clădirile situate pe partea stîngă a carosabilului, la cca. 65 m de la intersecția cu str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, în direcția sensului de circulație. În calitate de indiciu pot servi porțile cu emblema furnizorului și indicatoarele sub formă de săgeată cu inscripția “Instruire”. Detalii despre locul amplasării a cabinetului găsiți mai jos:

“Cabinet tehnic” pentru instruirea populației, “Chișinău-Gaz” SRL 

Adresa: mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 93;
Instruire în română: Luni – Vineri la orele 9:00, 10:00, 16:00;
Instruire în limba rusă: Luni – Vineri la orele 12:00 și 15:00;
Durata instructajului este de cca. 30 min.

IMPORTANT! Trebuie să aveți buletinul de identitate asupra Dvs, iar în cazul unui reprezentant și procura în original și copiaTermenul limită — 01 noiembrie 2020!

Share: