28
May

Am atins majoratul! Reconscivil 18 ani!

Acest an Compania RECONSCIVIL a decis să-și sărbătorească cea dea 18-a aniversare într-un mod neobișnuit, de a oferi cadouri și nu de a primi!

În acest sens, noi împreună cu Jurnal TV, am organizat în prima zi de vară, având în vedere dubla ocazie – Ziua Internațională a Copilului, o sărbătoare.
Dragi pici și ai voștri părinți și bunici, Compania RECONSCIVIL vă invită la cel mai dulce și cel mai aromat eveniment al verii – festivalul “Cireșarul copiilor”! Cireșele ne aduc aminte de copilărie. Servite frumos pe farfurie sau agățate la urechi, ele deschid sezonul distracțiilor!

Luați cu voi zimbetele și voia bună, și haideți la Grădina Botanică din Chișinău să savurăm împreună cele mai delicioase cirețe!

Porțile Grădinii Botanice sunt deschise pentru toată familia. Aici veți avea parte de muzică, distracție, concursuri, tombole, un show cu bule gigantice de săpun, mini ZOO. Nu vor lipsi dulciurile, înghețata și firește – vedetele festivalului, cireșele! Protagonista evenimentului va fi Doamna Dora!

Festivalul va începe la ora 11.00.

Share: