26
Oct

Lucrările de construcție pe strada Iazului, 74 sunt în toi

Lucrările de construcție la noul șantier au demarat în luna iulie. Totul a început cu lucrări geodezice în teren, după care s-a marcat pe acesta locația blocurilor. După delimitarea teritoriului s-a procedat la amenajarea acestuia. Perimetrul a fost împrejmuit cu gard de protecție.

Lucrările de terasament au început tot în august. Au fost turnați primii piloți din beton armat pentru viitoarea fundație.

La sfârșitul lunii septembrie au fost executați ultimii piloți de pământ. Concomitent au început pregătirile pentru realizarea fundației prin executarea săpăturii de forma, mărimea și volumul tălpii blocului.

 

Suprafața solului compactat și nivelat a fost acoperit cu un strat de beton care exclude contactul cu solul a elementelor de armare. Ulterior, pe acest strat sunt montate carcasele metalice. Ele formează scheletul fundației și conferă rigiditate sporită temeliei. Turnarea betonului va avea loc după montarea cofrajului.

În această perioadă s-au executat lucrările de consolidare a gropii de fundație. După această etapă, s-a început armarea și turnarea plăcilor de fundație. În locul solului, care a fost excavat și evacuat de pe teritoriul șantierului, au fost turnate plăci masive din beton, care reprezintă fundația viitoarei clădiri.

 

Toate detaliile despre acest obiect sunt la doar un click distanță. Aici găsiți informații generale despre obiect, planimetrii apartamentelor, prețuri și condiții de achiziție. Iar dacă aveți nevoie de o consultație telefonică, nu ezitați să ne contactați la numărul 06 987 20 50.

De asemenea, vom fi bucuroși să vă urăm bun venit în biroul nostru de pe strada Onisifor Ghibu 7/3 la Buiucani.

Share: