20
May

Mai mult spațiu pentru o viață confortabilă – o casă nouă „de la Reconscivil” pe strada Miorița 1/1

!! Promoția s-a terminat !!

Procurarea unuia dintre ultimele apartamente într-o casă nouă este ca și cum a câștiga un jackpot.
Cumpărarea unui apartament de la un dezvoltator într-un bloc cu o locație excelentă astăzi înseamnă o investiție profitabilă în viitorul tău.

Reconscivil oferă locuințe spațioase cu 3 și 4 camere, unde există suficient spațiu pentru creativitate, relaxare individuală, petrecere a timpului liber cu familia. Suprafața – 101,9 mp, două balcoane, două băi, dormitoare mari și o bucătărie-living confortabilă. Aceste apartamente sunt ideale pentru familiile numeroase cu copii! Aici sunt create condiții pentru petrecerea timpului lor în mod interesant și sigur.

Pe placul beneficiarilor va fi și accesibilitatea reușită la transportul public. Opțiuni minunate rămân la etaje diferite, iar prețul pentru 1 m2 pornește de la 650 de euro.

De a-și împlini un vis și a procura un apartament spațios în Chișinău într-o clădire nouă de la Reconscivil – înseamnă de a-și oferi o casă confortabilă.

Mai multe informații despre planificările apartamentelor le puteți găsi la adresa: https://reconscivil.md/houses/blocul-miorita-pointmap/ sau la telefon: 067 51 00 00.

!! Promoția s-a terminat !!

Share: