Description

Sorry, this entry is only available in Romanian and Russian.

Photo gallery

Plans

Prices

Tip construcţie:
Bloc locativ cu 9 etaje, mansardă și parcare auto subterană în două nivele.

Durata construcţiei:
Trimestrul III 2013 – Trimestrul IV 2015

Preţ: 
Preţul este indicat în Euro pentru 1 m2 din suprafaţa totală a apartamentului. Plata se efectuează în Lei moldoveneşti la cursul BNM în ziua achitării.

Condiţii de achitare.
Sunt posibile diverse modalități de plată:

— Costul apartamentului poate fi achitat în integritate, ce înseamnă întroducerea a 100% din valoarea apartamentului la momentul încheierii contractului.

— Achitarea în rate presupune întroducerea plăților parțiale a costului total a apartamentului pînă la finisarea lucrărilor de construcţie – perioadă de pînă la 1 an. Sunt posibile reduceri de preţ în funcţie de suma plătită la momentul încheierii contractului. La momentul semnării contractului se achită prima rată care constituie cel puţin 30% din costul apartamentului.

— Achitare prin creditare prevede răscumpărarea apartamentului în termen de pînă la 4 ani din momentul în care au început lucrările de construcţie în baza unor condiţii speciale. La achitarea prin creditare preţul pentru 1 m.p. este exact ca şi în varianta achitării integrale şi nu prevede careva reduceri în cazul achitării primei rate mai mult de 50% din cost.

Condițiile esențiale la achitare în rate sau prin creditare sunt:

 1. La momentul semnării contractului se achită prima rată care constituie cel puţin 30% din costul apartamentului;
 2. Costul apartamentului se achită în rate conform graficului de achitare stabilit în prealabil. . Pînă la ziua transmiterii cheilor de la apartamente se achită min. 70% din costul total;
 3. Suma pînă la 30% din costul total al apartamentului poate fi achitată în rate pe termen de pînă la 2 ani după darea în exploatare a blocului, cu condiţia unei dobînzi de 10% anual la suma neachitată. Vă atenţionăm că în acest caz, se majorează suma investiţiei!

În funcţie de suma plătită la momentul încheierii contractului sunt posibile reduceri de preţ!

 1. Costul integral al apartamentului se achită în rate pînă la ziua înmînării cheilor de la apartamente;
 2. Dacă prima rată la momentul semnării contractului depăşeşte 50% din costul total al apartamentului, preţul pentru 1 m.p. se reduce cu 10 €.
 3. Dacă prima rată la momentul semnării contractului depăşeşte 75% din costul total al apartamentului, preţul pentru 1 m.p. se reduce cu 20 €.
 4. Dacă costul apartamentului se achită integral la momentul semnării contractului, atunci preţul pentru 1 m.p. se reduce cu 30 €.

Condiţii de livrare:

Costul apartamentului presupune executarea şi predarea lucrărilor ce ţin de apartament şi întreg bloc. Apartamentele vor fi executate în varianta „albă” şi includ următoarele lucrări:

 1. Montarea cutiei casei, inclusiv finisarea (garnisirea) faţadei, acoperişului şi amenajarea teritoriului;
 2. Montarea şi punerea în funcţiune a ascensoarului;
 3. Alimentarea casei cu energie electrică, apă, gaz natural şi instalarea contoarelor de intrare respective;
 4. Conectarea casei la relele de telecomunicaţie;
 5. Finisarea scărilor din bloc;
 6. Amenajarea gunoiştei. Gunoiştea va fi amplasată în curte în locul avizat de organele competente.
 7. Montarea și punerea în funcțiune a sistemului autonom de încălzire cu gaz natural şi aprovizionare cu apă caldă pentru fiecare apartament în parte. Instalarea contorului de gaz;
 8. Montarea în podele a ţevilor PEX-AL (metaloplast) pentru sistemului autonom de încălzire. Instalarea caloriferilor din oţel.
 9. Montarea reţelelor interne de alimentare cu apă rece și magistrala canalizării;
 10. Montarea reţelelor interne de distribuţie a energiei electrice şi a reţelelor de telecomunicaţie, inclusiv contorul electric pentru fiecare apartament;
 11. Montarea reţelei interne de gazificare;
 12. Nivelarea cu mortar a podelelor din apartament;
 13. Instalarea ferestrelor din profil PVC cu geamuri termopan şi a pervazurilor din PVC, inclusiv la balcoane;
 14. Nivelarea pereţilor şi a podurilor din apartament cu amestec uscat;
 15. Uşi din metal la intrare în apartament;
 16. Montarea şi punerea în funcţiune a sistemului interfon.

Stages of construction

(Română)

15.07.2015

Lucrările de finisare a apartamentelor și a scărilor din bloc au fost practic finalizate. Blocul este deja conectat la rețelele de apă și canalizare. Actualmente decurg lucrările de amenajare a curții. Tot complexul se pregătește pentru a fi inaugurat oficial în aceasta vară.

Map

Share: