28
mart.

Rezultatele Expoziției Imobil Moldova 2016

În perioada 24 — 27 martie 2016, în cadrul CIE “MoldExpo” a avut loc cea dea XVII-ea expoziție îmobiliară de primăvară Imobil Moldova 2016. Organizatorul evenimentlui — Poliproject Exibitions SRL.

Târgul Imobil Moldova din acest an a durat patru zile, pe parcursul cărora fiecare a avut posibilitatea de a obține toată informația necesară referitoare la achiziționarea unui bun imobil.

În ziua de 24 martie a avut loc deschiderea oficială a acestei expoziții, la care au participat reprezentanți ai organizațiilor guvernamentale și non-guvernamentale.

În acest an la expoziție au participat circa 80 de companii, printre care au fost prezenți constructori și agenții imobiliare, reprezentanți ai instituțiilor financiare, precum și unii parteneri și sponsori.

Expoziția reprezintă pentru noi oportunitatea de a lansa noi propuneri și oferte, proiecte și servicii pe piața imobiliară, constituie un centru de schimb de experiență, ce contribuie dezvoltării activității noastre. De asemenea este o platformă ce permite de a interacționa maximal posibil cu potențialii noștri clienți și de a demonstra elocvent competitivitatea noastră.

Cu ocazia expoziției a fost elaborată o ofertă specială, la baza căreia a stat ideia unei prăjituri delicioase multistrat. Scopul nostru a fost de a oferi tuturor posibilitatea procurării unui imobil, de calitate înaltă, nu cu simple reduceri, dar cu reduceri suplimentare personalizate la cele existente, deci noi am dorit de a face ”CASA VISURILOR” mai accesibilă pentru toți cei interesați.

Partajează: