Descriere

Complexul locativ din str. V. Alecsandri 147 este format din 2 blocuri. Casa este constituită din 8 nivele dintre care 7 etaje locative și garaje individuale la parter. Apartamente cu 2-3 odăi sunt proiectate cu suprafețe diverse cuprinse între 57 și 87 m.p. Fiecare scară din cele două blocuri au cîte 4 și respectiv 5 apartamente amplasate pe etaj. Fiecare scară este dotată cu lift.

Complexul este construit în stilul centrului istoric al oraşului Chişinău şi este primul bloc cu astfel de arhitectură care este construit de compania Reconscivil.

Clădirile sunt construite din cărămidă roșie, monolit, grinzi din beton armat și termoizolate cu plăci din vată minerală cu grosimea 10 cm. Tîmplărie din profile PVC și geamuri termopan. Încălzirea individuală în fiecare apartament cu cazane murale conectate la un sistem de coșuri de fum. În curtea blocului este amenajat terenul de joacă pentru copii și locurile de parcare temporară pentru autoturisme.

Galerie imagini

Planuri

Prețuri

Tip construcţie:

Bloc cu 7 etaje locative, cu debarale și garaje la nivelele subterane.

Durata construcţiei:
Trimestrul I 2015 – Trimestrul I 2017

Condiţii de livrare:
Costul apartamentului presupune executarea şi predarea lucrărilor ce ţin de apartament şi întreg bloc. Apartamentele vor fi executate în „varianta albă” şi includ următoarele lucrări:

 1. Montarea cutiei casei, inclusiv finisarea (garnisirea) faţadei, acoperişului şi amenajarea teritoriului;
 2. Montarea şi punerea în funcţiune a ascensorului;
 3. Alimentarea casei cu energie electrică, apă, gaz natural şi instalarea contoarelor de intrare respective;
 4. Conectarea casei la rețele de telecomunicaţie;
 5. Finisarea scărilor din bloc;
 6. Amenajarea gunoiştei. Gunoiştea va fi amplasată în curte în locul avizat de organele competente.
 7. Montarea și punerea în funcțiune a sistemului autonom de încălzire cu gaz natural şi aprovizionare cu apă caldă pentru fiecare apartament în parte. Instalarea contorului de gaz;
 8. Montarea în podele a ţevilor PEX-AL (metaloplast) pentru sistemului autonom de încălzire. Instalarea caloriferilor din oţel.
 9. Montarea reţelelor interne de alimentare cu apă rece și magistrala canalizării;
 10. Montarea reţelelor interne de distribuţie a energiei electrice şi a reţelelor de telecomunicaţie, inclusiv contorul electric pentru fiecare apartament;
 11. Montarea reţelei interne de gazeificare;
 12. Nivelarea cu mortar a podelelor din apartament;
 13. Instalarea ferestrelor din profil PVC cu geamuri termopan şi a pervazurilor din PVC, inclusiv la balcoane;
 14. Nivelarea pereţilor şi a podurilor din apartament cu amestec uscat;
 15. Uşi din metal la intrare în apartament;
 16. Montarea şi punerea în funcţiune a sistemului interfon.

În cadrul acestui obiect vor fi executate următoarele lucrări suplimentare:

1. executarea pardoselilor calde în baie și bucătărie;

2. instalarea termopanelor în trei rînduri de sticlă;

3. termoizolarea pereților adiacenți casei scării cu vată minerală.

Etape de construcție

23.12.2016

Astăzi este o sărbătoare în familia RECONSCIVIL!

Noul bloc locativ, situat pe str. Vasile Alecsandri 147 a fost inaugurat. Această casă  este mai deosebită. În ea locuințele sunt executate nu doar în variantă albă, cum suntem cu toții obișnuiți, dar și la cheie. Adică, bucătării sunt dotate cu mobilier și cu electrocasnice de cea mai înaltă calitate,  la fel și băile. Geamurile sunt în trei rânduri de sticlă, iar, pentru a mări comfortul apartamentelor, au fost instalate podele calde la bucătării și băi.

10.09.2016

A fost deja  finisată construcția nivelilor locative și garajelor și au demarat lucrările de finisare a lor din interior. În această perioadă au demarat lucrările de finisare a scărilor din bloc. Acestea urmează a fi finisate cu tencuială pe pereți, vopsea lavabilă pe tavan și teracotă pe podea. Concomitent se finisează toate golurile de ușă și ferestre. Sunt executate ciclurile secundare pentru cablarea apartamentelor și încălzirea din apartamente. A fost executată instalarea ascensoarelor în ambele scări. Au demarat lucrările asupra fațadei blocului inclusiv termoizolarea cu vată minerală.

12.07.2016

A fost edificat etajul 7 (nivelul 8). Sa turnat planșeu ultimului etaj, după care vor urma lucrările asupra acoperișului. Continuă instalarea geamurilor PVC, rețelelor interioare, pardoselilor calde în baie și bucătărie. Se toarnă șapa. La ultimele etaje se zidesc pereții despărțitori.

25.04.2016

Executarea structurii de rezistență se găsește la nivelul 6, cota 18.600 m. La interior au fost montați pereții despărțitori din cărămidă conform proiectelor personalizate. S-a început montarea sistemului de încălzire, montarea sistemului de aprovizionare cu energie electrică — ciclul 1. Montarea sistemului de tensiune joasă –ciclul 1 (TV, internet, Telefon).

22.12.2015

A fost ridicat etajul ”Parter” și etajul I locativ.Vremea instabilă în timpul sezonului de iarnă afectează mersul lucrărilor de construcție. Totuși, turnarea betonului continuă să se execute în perioadele în care temperatura aerului în timpul nopții este în jur de 0 °C. Pe durata sezonului rece, prognozele meteo au o deosebită importanță în meseria de constructor.

01.10.2015

La blocul 1 sa executat planșeul care delimitează parterul, la care se află garajele subterane, de primul etaj locativ. Înălțimea garajelor din acest bloc va fi cuprinsă între 3 și 4,2 m. Această înălțime va permite parcarea pînă și a automobilelor de teren. La blocul 2 sa ridicat etajul de parter și se lucrează asupra cofrajului pentru turnarea planșeului. Deja au fost executate primele elemente decorative a fațadei blocului care vor înconjura întreg perimetru a clădirii.

15.07.2015

La mijlocul lunii iulie deja au fost turnate fundațiile pentru cele 2 blocuri. Și sa început executarea pereților subsolului. La finele lunii august nivelul 0 a blocurilor va fi finisat. La această etapă se execută multe carcase metalice formate din armatura de diametru și lungime diferită. Pentru a ține cont de necesarul de armatură utilizată la aceste carcase muncitorii notează toți parametrii pe o tablă improvizată.

01.06.2015

După finisarea lucrărilor de terasament a fost pregătită perna de pamânt compactat cu grosimea de 1,5 metri. Ulterior sa executat stratul de beton de 100 mm premergător procesului de armare. După sa executat armarea fundației cu instalarea mustețelor din armatură pentru armarea peretilor din monolit. În perioada următoare se vor betona fundațiile blocurilor și se vor armara peretii subsolului.

01.04.2015

Realizarea proiectului de pe str. V. Alecsandri a început cu securizarea teritoriului și lucrările de strămutare a rețelelor municipale care au demarat în luna martie. După finisarea etapei de pregătire a șantierului sa continuat cu lucrările de terasament. În perioada următoare va fi realizată groapa de fundație.

Partajează: