Description

Complexul locativ din str. V. Alecsandri 147 este format din 2 blocuri. Casa va fi constituită din 8 nivele dintre care 7 etaje locative și garaje individuale la parter. Apartamente cu 2-3 odăi sunt proiectate cu suprafețe diverse cuprinse între 57 și 87 m.p. Fiecare scară din cele două blocuri au cîte 4 și respectiv 5 apartamente amplasate pe etaj. Fiecare scară este dotată cu lift.

Complexul va fi construit în stilul centrului istoric al oraşului Chişinău şi este primul bloc cu astfel de arhitectură care va fi construit de compania Reconscivil.

Clădirile vor fi construite din cărămidă roșie, monolit, grinzi din beton armat și termoizolate cu plăci din vată minerală cu grosimea 10 cm. Tîmplărie din profile PVC și geamuri termopan. Încălzirea individuală în fiecare apartament cu cazane murale conectate la un sistem de coșuri de fum. În curtea blocului va fi amenajat terenul de joacă pentru copii și locurile de parcare temporară pentru autoturisme.

Photo gallery

Plans

Prices

aprovizionare cu apă caldă pentru fiecare apartament în parte. Instalarea contorului de gaz;

  • Montarea în podele a ţevilor PEX-AL (metaloplast) pentru sistemului autonom de încălzire. Instalarea caloriferilor din oţel.
  • Montarea reţelelor interne de alimentare cu apă rece și magistrala canalizării;
  • Montarea reţelelor interne de distribuţie a energiei electrice şi a reţelelor de telecomunicaţie, inclusiv contorul electric pentru fiecare apartament;
  • Montarea reţelei interne de gazeificare;
  • Nivelarea cu mortar a podelelor din apartament;
  • Instalarea ferestrelor din profil PVC cu geamuri termopan şi a pervazurilor din PVC, inclusiv la balcoane;
  • Nivelarea pereţilor şi a podurilor din apartament cu amestec uscat;
  • Uşi din metal la intrare în apartament;
  • Montarea şi punerea în funcţiune a sistemului interfon.

 

În cadrul acestui obiect vor fi executate următoarele lucrări suplimentare:

1. executarea pardoselilor calde în baie și bucătărie;

2. instalarea termopanelor în trei rînduri de sticlă;

3. termoizolarea pereților adiacenți casei scării cu vată minerală.

Stages of construction

23.12.2016

Astăzi este o sărbătoare în familia RECONSCIVIL!

Noul bloc locativ, situat pe str. Vasile Alecsandri 147 a fost inaugurat. Această casă  este mai deosebită. În ea locuințele sunt executate nu doar în variantă albă, cum suntem cu toții obișnuiți, dar și la cheie. Adică, bucătării sunt dotate cu mobilier și cu electrocasnice de cea mai înaltă calitate,  la fel și băile. Geamurile sunt în trei rânduri de sticlă, iar, pentru a mări comfortul apartamentelor, au fost instalate podele calde la bucătării și băi.

10.09.2016

A fost deja  finisată construcția nivelilor locative și garajelor și au demarat lucrările de finisare a lor din interior. În această perioadă au demarat lucrările de finisare a scărilor din bloc. Acestea urmează a fi finisate cu tencuială pe pereți, vopsea lavabilă pe tavan și teracotă pe podea. Concomitent se finisează toate golurile de ușă și ferestre. Sunt executate ciclurile secundare pentru cablarea apartamentelor și încălzirea din apartamente. A fost executată instalarea  ascensoarelor în ambele scări. Au demarat lucrările asupra fațadei blocului inclusiv termoizolarea cu vată minerală.

12.07.2016

25.04.2016

22.12.2015

01.10.2015

15.07.2015

01.06.2015

01.04.2015

Share: