Description

Blocul administrativ este amplasat în or. Ialoveni, raionul Ialoveni.

Clădirea a fost proiectată în stil modern, cu regim de înalţime D+P+E.
În timpul construcției, sunt utilizate numai materiale ecologice, toate materialele și echipamentele de construcție au certificate de calitate și îndeplinesc toate cerințele. Folosim tehnologii moderne pentru a efectua izolare termică și a reduce pierderile de căldură.

Schema constructivă – carcasă din beton armat. Fundaţie de tip liniar alcătuit dintr-un planşeu de beton armat care se întinde sub întreaga construcţie. Soclul – blocuri din beton, termoizolație cu polistiren extrudat, finisat cu plăci ceramice de tip Klinker. Pereţii exteriori sunt executați din blocuri Brikston, termoizolație cu polistiren extrudat finisate cu tencuială decorativă. Elemente de tîmplarie – profil din aluminiu, sticlă termopan.

Centrul administrativ reprezintă o construcţie cu 3 nivele. Clădirea este alcătuită din tambur și holuri de intrare, săli pentru birouri cu suprafeţe diferite și sală de conferințe, cantină, bucătărie și cameră de odihnă. Fiecare etaj este dotat cu unităţi sanitare.

Termen de executare: trim. II, 2021.

Mai jos puteți vedea câteva imagini fotografice realizate la acest șantier.

Stages of construction

28.05.2021

05.04.2021

În această perioadă se desfășoară lucrările de construcție ale structurilor din schelet portant realizat din beton monolit armat.

În curs de desfășurare sunt legarea elementelor verticale și orizontale.

Continuăm cu lucrările de fundație. Este executată rambleierea fundației – astuparea gropii și compactarea solului. Se lucrează la construcția planșeului din beton armat monolit. Pereții de la nivelul inferior au fost, de asemenea, executați din beton armat monolit. Părțile subterane sunt izolate termic și hidro- cu materiale de înaltă calitate în conformitate cu standardele tehnologice.

25.01.2021

  • Pregătirea pentru executarea gropii de fundație.
  • Executarea stratului de egalizare
  • Armarea și executarea fundațiilor liniare/ izolate
  • Executarea pereților/ coloane subsol
Share: