21
Jun

Aparatmentele sunt transmise în posesiune – Complexul rezidential Miorița 1/1.

Sincere felicitări tuturor proprietarilor pentru acest eveniment minunat!
Pe 18 iunie, investitorii casei noastre de pe strada Miorița 1/1 au devenit locuitorii acesteia! Au fost predate cheile apartamentelor către beneficiari.

Proprietarii apartamentelor sunt foarte bucuroși de acest eveniment. Mulți dintre cei care au achiziționat apartamente într-o versiune albă sunt deja nerăbdători să înceapă reparațiile.

– Suntem foarte bucuroși să primim cheile! Procesul de transmitere a decurs fără probleme: personalul companiei a explicat totul cu multă amabilitate și competență, familiarizându-ne cu toate punctele principale, – una dintre investitorii noștri, Tatiana, a povestit despre impresiile sale după ce a primit cheile. – Am ales acest proiect deoarece se află în zona noastră preferată și familiară, suntem siguri că Reconscivil este un dezvoltator de încredere; cunoaștem și alte proiecte din oraș. Ne-a plăcut inițial conceptul, infrastructura dezvoltată a zonei, amplasarea casei în sine și schimbul de transport convenabil. Mulțumesc pentru așteptările justificate. Suntem foarte fericiți!

– Procedura de primire a cheilor de la apartamentul meu a fost incredibil de plăcută și plină de bucurie. Mi se pare că o casă nouă este întotdeauna ca începutul unei noi povești din viața ta. Nici nu-mi vine a crede că foarte curând mă voi muta acolo. Din anumite motive, sunt sigur că acest apartament va deveni un loc în care mă voi întoarce cu plăcere în fiecare zi. Mulțumesc! – Nicolai și-a împărtășit emoțiile după ce a primit cheile de la primul său apartament.

Investitorii și-au examinat apartamentele împreună cu personalul de supraveghere tehnică al dezvoltatorului, au semnat acte de predare-primire. Au fost semnate și contracte individuale cu furnizorul Chișinău-Gaz pentru furnizarea gazelor naturale. Totodată, a fost efectuată prima lansare a cazanelor în apartamente. Iar în bucătării au fost conectate aragazele.

Ieșind din casă, te găsești în propria curte – centrul de atracție pentru toți locatarii. Amenajarea sa a ajuns și ea la sfârșit. Întreaga zonă din preajma a casei este echipată cu dispozitive de iluminat, astfel încât locuitorii casei și oaspeții lor să se simtă confortabil chiar și timp de noapte. Pentru a exclude perforarea și deteriorarea pereților fațadei prin montarea cutiilor asortate, împrăștiate haotic, desfigurând fața casei, încălcând planul arhitectului, au fost prevăzute încă la etapa de construcție consolele metalice pentru instalarea ulterioară a unităților exterioare de motor ale aparatelor de aer condiționat. În fiecare apartament sunt deja instalate interfoane. Iar în curte există un loc de joacă pentru copii și bănci comode din lemn pentru relaxare.

Pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu proiectul, Miorița 1/1 se află în sectorul Telecentru, lângă Casa Radio.

Și dacă casa de pe strada Calea Ieșilor 61/12, este deja complet populată, atunci în casa Miorița 1/1 încă mai puteți alege opțiunea ideală pentru dvs. În mare parte, acestea sunt apartamente în format euro, cu bucătării – camere de zi spațioase. Fiecare metru pătrat al apartamentului este gândit din punctul de vedere al utilității spațiului; fiecare loc din apartament are propria sa funcție. Apartamentele beneficiază de mult soare și un nivel minim de zgomot din stradă datorită ferestrelor termopan cu izolare fonică sporită.
Puteți face cunoștință cu apartamentele disponibile în această casă accesând linkul: https://reconscivil.md/houses/blocul-miorita-pointmap/

Puteți pune întrebări sau vă puteți înscrie pentru o excursie prin telefon: 022 51-00-00 / 067 51 00 00 sau 06 987 20 50.

Share: