10
Nov

CE SUNT ”LOCUINȚE LA CHEIE”!?

APARTAMENTE LA CHEIE de la RECONSCIVIL

Avînd o experiență bogată în domeniul realizării apartamente ”LA CHEIE” în cadrul a trei obiecte deja construite, Vă prezentăm suplimentar trei blocuri noi cu peste 200 de apartamente ”LA CHEIE”. Astfel de apartamente sunt bine gândite şi proiectate ţinându-se cont de ultimele tendinţe în domeniul design-ului şi arhitecturii, şi sunt dotate cu tehnică de uz casnic performantă.
Finisarea «LA CHEIE» prevede executarea şi predarea lucrărilor ce ţin de apartament şi întregul bloc, astfel încît să fie posibil de locuit în aceste apartamente din ziua înmînării cheilor.

Practicăm abordarea individuală a fiecărui investitor. În cazul în care, la momentul încheierii contractului, lucrările de finisare nu au demarat, clientul are posibilitatea de a interveni cu sugestii privind proiectul de design al apartamentului procurat.

Astfel, în cadrul proiectelor noastre ”LA CHEIE”, Vi se acordă oportunitatea de a modifica planificările apartamentelor inițial proiectate de către compania noastră. Ceea ce permite fiecărui investitor personalizarea apartamentul în mod individual.

Compania noastră Vă oferă două variante de finisare: ”STANDARD” și ”PREMIUM”.

* Ambele variante presupun executarea lucrărilor și folosirea materialelor de finisare de calitate superioară. Ele se deosebesc doar în ceea ce priveşte producătorul și, respectiv, costul acestora.
În cadrul apartamentelor ”LA CHEIE” vor fi executate următoarele lucrări adițional la cele prevăzute în variant ”albă”:

  • Vopsirea pereților și a tavanului (Dufa, Germania*);
  • Podelele pardosite cu laminat în dormitoare, cameră de zi şi holuri;
  • Placaj cu teracotă la bucătărie (Ucraina/ Polonia/ Spania/ Italia*);
  • Podeaua şi pereţii din baie şi veceu acoperite cu teracotă (Ucraina/ Polonia/ Spania/ Italia *);
  • Cada, closet, lavoar inclusiv bateria şi uscătorul din baie montat. Conexiuni pentru mașina de spălat (completat de către Romstal, inclusiv  baterie italiană cu garanție 5 ani);
  • Mobilă de bucătărie, cu hotă, aragaz și cuptor electric incastrabile*;
  • Uşi interioare din lemn natural șponat;
  • Realizarea ciclului complet privind furnizarea și instalarea rețelelor de comuniții (TV și internet) în fiecare apartament (montarea a 100% din cablurile în interiorul fiecărui apartament „la cheie“). Rămîne doar să semnați un contract cu furnizorul de servicii ales de dvs;
  • Instalarea prizelor, întrerupătoarelor şi a corpurilor de iluminat;
  • Instalarea interfonului;
  • Acoperirea cu teracotă a podelei de la balcon şi vopsirea pereţilor şi podurilor (Ucraina/ Polonia/ Spania/ Italia/ Dufa, Germania*).

*Materialele utilizate în implementarea ambelor variante, ”Standard” și ”Premium”, variază în funcție de producător și varianta de finisare aleasă de dvs.
Ex.: apartamente executate ”la cheie” din cadrul obiectivului din str. N. Titulescu, 28/2.

Vorbind despre condiţiile de achitare, suma pînă la 30% din costul total al apartamentului poate fi achitată în rate pe termen de pînă la 3 ani după darea în exploatare a blocului, cu condiţia unei dobînzi de 6% anual la suma neachitată.

În acest sens noi ne-am propus să Vă debarasăm de grije legate de reparație!

Mai multe detalii le puteți afla la telefonul nostru: 022 51 00 00; 067 51 00 00.

Share: