27
mai

Reconscivil – 21 de ani de succes!

Săptămâna aceasta  RECONSCIVIL sărbătorește cea de-a 21-a aniversare.

Douăzeci și unu – deși nu este o dată rotundă, dar e foarte importantă. 21 de ani reprezintă o etapă semnificativă, o piatră de hotar, pe care am reușit să o depășim, să parcurgem acest drum lung și dificil, rămânând una dintre întreprinderile de construcții lidere în domeniul calității pe piața construcțiilor industriale și civile din Republica Moldova.

Mai mult de douăzeci de ani împlinim visele cetățenilor țării prin construirea de locuințe confortabile și de înaltă calitate. Pentru mediul de afaceri, am încercat întotdeauna să fim un partener pe care te poți baza. Pentru clienți – un dialog deschis, relații de parteneriat deschise, construite pe onestitate și încredere. Acest lucru creează încredere în implementarea tuturor proiectelor viitoare.

În tot acest timp, profesionalismul ridicat al angajaților companiei a rămas neschimbat. Compania a demonstrat întotdeauna o înaltă calitate a executării sarcinilor. Astăzi în rândul angajaților noștri enumerăm mai mult de 200 de persoane. Mai mult de jumătate dintre ei au peste 10 ani de experiență în RECONSCIVIL. Acest lucru arată că experiența contează cel mai mult în munca noastră. Mulți au fost în prim plan, încă de la înființarea companiei. Fiecare și-a adus propria contribuție valoroasă la dezvoltarea sa. Ne exprimăm recunoștința specială față de toți acești oameni. Le dorim tuturor angajaților companiei multă sănătate, fericire și noi succese profesionale!

Dorim să ne exprimăm recunoștința pentru parteneriatul de încredere și cooperare fructuoasă în afaceri tuturor celor care au contribuit la atingerea obiectivelor stabilite!

Exprimăm o recunoștință specială tuturor investitorilor noștri care și-au încredințat capitalul companiei noastre. Suntem siguri că relațiile noastre vor deveni tot mai puternice de la an la an!

Fără îndoială, nu suntem cea mai mare companie de construcții. Cu toate acestea, fiabilitatea și dezvoltarea stabilă au fost întotdeauna principalele obiective în munca noastră. Am încercat întotdeauna să menținem un sentiment de proporție și realitate și să evaluăm potențialul nostru financiar și de producție, acordând prioritate calității în raport cu cantitatea, pentru a fi siguri că vom fi cu siguranță capabili să ne îndeplinim sarcinile și angajamentele și, prin urmare, să ne consolidăm poziția de companie fiabilă și stabilă. Ne prețuim reputația și bunul nume RECONSCIVIL, la care am muncit din greu în toți acești ani!

În tot acest timp RECONSCIVIL și-a desfășurat activitatea fără întreruperi. În fiecare an ne extindem portofoliul, care astăzi cuprinde peste 40 de obiective industriale și civile finalizate.

Recent, a fost finalizat și dat în exploatare complexul locativ din str. Calea Ieșilor 61/12 (sec. Sculeni). În plină desfășurare sunt pregătirile pentru darea în exploatare a complexului locativ din str. Miorția 1/1 (sec. Telecentru). În total, anul acesta, peste 180 de familii se vor putea muta în noile lor apartamente.

Au fost finalizate lucrările complexe de reconstrucție a clădirii administrative “Radacini Wines”, Cricova. De asemenea, au fost date în exploatare atelierele de producție a vinului“Purcari”, r. Ştefan-Vodă, com. Purcari.

Proiectele la care lucrăm în acest timp sunt:

–          Clădire administrativă a companiei „Catadeni” din orașul Ialoveni. Aici procesul de construcție continuă. A fost deja finalizată următoarea etapă – ciclul lucrărilor de instalare.

–          A început construcția unui supermarket nou „Linella” în satul Kongaz, UTA Găgăuzia. Acesta este al treilea centru comercial construit de către RECONSCIVIL.

–          Construcția unui complex rezidențial de pe bd. Mircea cel Bătrîn 50 (sec. Ciocana) este în plină desfășurare. Puteți afla mai multe despre proiect făcând clic pe link:

https://reconscivil.md/bloc-mircea-cel-batrin-50/

Pregătim proiecte noi la fel de interesante pe terenurile achiziționate anul acesta din str. Iazului (sec. Rîșcani / Poșta Veche), precum și din str. Valea Trandafirilor (sec. Centru). De asemenea, un teren de 3,5 hectare a fost achiziționat pe str. Calea Ieșilor 14 (sec. Sculeni), în imediata apropiere a parcului “La Izvor”. Aici ne propunem să implementăm unul dintre cele mai mari proiecte RECONSCIVIL, care va prezenta cea mai dezvoltată infrastructură, inclusiv blocuri locative cu o suprafață mare pentru parcări subterane, spații comerciale și o grădiniță pentru copii.

Înțelegem că nu suntem desăvârșiți în toate și avem pentru ce lupta, avem asupra ce lucra.

Dar, nu ne vom opri aici și în viitor ne vom perfecționа, vom depune tot efortul ca să devenim mai buni pentru voi! Vom continua să lucrăm în această direcție și, absolut sigur, vom obține în curând și mai multe rezultate!

Partajează: