29
aug.

Atenție investitorilor caselor din str. I. Creangă, 63 și bd. Mircea cel Bătrîn, 42/2!

Construcția caselor de locuit din str.  I. Creangă, 63 și bd. Mircea cel Bătrîn, 42/2 se apropie spre sfârşit. Curând vom anunța ziua, în care va fi organizată ceremonia de inaugurare a blocurilor locative. În cadrul acestui eveniment va fi efectuată și racordarea caselor la rețeaua de distribuție a gazului natural.

Rugăm toți beneficiarii apartamentelor din acestea blocuri, să treacă pînă la 20 SEPTEMBRIE 2018, instructajul privind tehnica securității la utilizarea gazelor naturale în scopuri casnice. Certificatul eliberat după efectuarea instructajului neapărat trebuie prezentat la sediul companiei noastre.

De asemenea, rugăm să pregătiți un aragaz cu 4 ochiuri (pentru apartamentele în varianta albă), condiție impusă de către furnizor.

Fără acest certificat și fără aragaz, semnarea contractului în ziua transmiterii cheilor nu va fi posibilă, iar conectarea gazului în apartament va rămîne la discreția locatarului.

Referitor la perioada, în care va fi posibilă aducerea aragazelor în apartamente, veți fi informați suplimentar. Persoanele, care au procurat apartamente finisate la cheie, nu sunt obligate să instaleze aragazul, deoarece acesta va fi instalat și conectat ulterior de către compania noastră. Este necesară doar instruirea și prezentarea certificatului.

Procedura de instruire va avea loc în „Cabinetul tehnic” a companiei “Chișinău-Gaz” SRL, amplasat pe adresa mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun 93, în curtea interioară dintre clădirile situate pe partea stîngă a carosabilului, la cca. 65 m de la intersecția cu str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, în direcția sensului de circulație. În calitate de indiciu pot servi porțile cu emblema furnizorului și indicatoarele sub formă de săgeată cu inscripția “Instruire”. Detalii despre locul amplasării a cabinetului găsiți mai jos:

“Cabinet tehnic” 
pentru instruirea populației, “Chișinău-Gaz” SRL 

Adresa: mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 93;
Instruire în română: Luni – Vineri la orele 9-00, 12-00;
Instruire în limba rusă: Luni – Vineri la orele 10-00 și 15-00;
Durata instructajului este de cca. 30 min;
Eliberarea certificatelor se va efectua în ziua următoare, între orele 16-00 și 17-00;

IMPORTANT: Trebuie să aveți buletinul de identitate asupra Dvs, iar în cazul unui reprezentant și procura în original și copiaTermenul limită — 20 septembrie 2018!

Partajează: