24
dec.

Bine ați venit acasă! Mircea cel Bătrân 42/2, Chișinău

În ajunul sărbătorilor de iarnă, compania de construcții RECONSCIVIL a inaugurat un nou complex locativ, situat pe str. Mircea cel Bătrân 42/2. Cu această ocazie a fost organizat un întreg program festiv cu colinde și cântece pentru beneficiarii apartamentelor. La acest eveniment au participat demnitari de stat, reprezentanți ai companiilor contractante – toți cei, care au fost implicați în construcția acestei case, reprezentanţi RECONSCIVIL, precum şi viitorii locatari şi rudele acestora.
Blocul este cu șapte nivele, executat în stil clasic. Curtea casei amenajată și dotată cu spațiul de joacă pentru copii, care este amplasat chiar în mijlocul curții. Complexul are 109 apartamente, dintre care 36 sunt finisate la cheie. Avem planuri mari în acest domeniu. Deja au demarat lucrările la alte două proiecte similare pe strada Mioriţa şi pe strada Calea Ieşilor din municipiul Chișinău.
Tot colectivul companiei RECONSCIVIL Vă mulțumește pentru că ne sunteți alături! Fie că pace și confortul să domnească în casele voastre!
La Mulți Ani!

Partajează: