7
aug.

Clădire de oficii cu încăperi de depozitare, mun. Chișinău, str. N. M. Spătaru, 36

Compania de construcții Reconscivil lansează un alt proiect nou. Data aceasta vom edifica o clădire de oficii cu încăperi de depozitare în mun. Chișinău, sec. Ciocana, str. N. M. Spătaru, 36. Beneficiarul – ”Rihpangalfarma” SRL. Acest proiect reprezintă un Bloc administrativ cu regim de înalţime P(cu mezanin)+2E.

Acest obiect va fi realizat din contul demolării construcției nefinalizate existente. Proiectul se va extinde pe un teren de 0,9229 ha, iar aria construită al acestuia va constitui în total circa 2 735 m.p.

În timpul construcției, sunt utilizate numai materiale ecologice, toate materialele și echipamentele de construcție au certificate de calitate, îndeplinesc toate cerințele Uniunei Europene (CE) și care corespund celor mai înalte standarde de siguranță și protecție. Folosim tehnologii moderne pentru a efectua izolare termică și a reduce pierderile de căldură.

Schema constructivă – carcasă din beton armat, BCA și cărămida roșie. Borderoul materialelor de finisare pe exterior prevede keramogranit și sticlă securizată.

Proiectul este îndeplinit în conformitate cu normele antiseismice, antiincendiare şi sanitare în vigoare.

Termen de executare: trimestrul II, anul 2023.

Partajează: