23
dec.

Darea în exploatare cel de-al 25 bloc de locuit

La data de 22 decembrie 2015 a avut loc inaugurarea oficială a Complexul locativ din bd. Mircea cel Bătrîn, 46, investitor, beneficiar și antreprenor general fiind compania Reconscivil SRL. Lucrările de construcție au durat circa doi ani. Complexul constă din trei scări cu 14 etaje și parter. În scara 1 si 3 sunt amplasate apartamente în “varianta alba”. Iar în blocul doi a fost preconizată construcția apartamentelor “la cheie” ce presupune finisarea încăperilor, montarea obiectelor sanitare, aragazurilor încorporabile, cuptoarelor electrice și aparatelor de evidență a resurselor energetice pentru fiecare apartament. Numărul total al apartamentelor este de 270. În această zi visul a devin realitate pentru mai multe familii.

Festivitatea de deschidere a început cu discursul Directorului General al companiei Reconscivil. Dumnealui a adresat felicitări cu ocazia deschiderii complexului și a mulțumit pentru efortul depus deschiderii acestuia și a mulțumit toți participanților la construcție. Apoi a urmat ritualul de sfințire oficiat de părintele Mihail. Au răsunat cuvintele de felicitare din partea oaspeților de onoare. Evenimentul a fost urmat de înmînarea solemnă a cheii simbolice Administratorului casei și taierea panglicii roșii, realizată de către copiii acestei case, vestind acestui loc să fie plin de zîmbete copilărești.

În pofida timpului rece, toți colaboratorii și viitorii locatari s-au adunat, cu bucurie, la această sărbătoare. Pentru toți participanți a fost organizată o mică gustare, încălzindu-i cu plăcinte de casă, ceai și vin cald. Locatarii și-au exprimat bucuria, încinghînd o horă în curtea blocului, iar bună dispoziția a fost asigurată de Doinița Gherman și desigur, Moș Crăciun.

Partajează: