25
sept.

Finalizarea proiectului „Clădiri de birouri cu spații de depozitare”, mun. Chișinău, sec. Ciocana

Ca urmare a muncii perseverente și sârguincioase a echipei noastre de profesioniști, am ajuns la finalizarea următorului nostru proiect – 𝑪𝒍𝒂𝒅𝒊𝒓𝒊 𝒅𝒆 𝒐𝒇𝒊𝒄𝒊𝒊 𝒄𝒖 𝒊𝒏𝒄𝒂𝒑𝒆𝒓𝒊 𝒅𝒆 𝒅𝒆𝒑𝒐𝒛𝒊𝒕𝒂𝒓𝒆 amplasat în mun. Chișinău, sec. Ciocana.
Acesta este al 46-lea obiect de construcție Reconscivil de tip commercial industrial, realizat din betonarmat, BCA și cărămidă. Regim de înălțime: P(cu mezanin)+2E.
Borderoul materialelor de bază de finisare pe exterior include keramogranit de origine italiană, cu dimensiunile de 1200x690x10mm și sticlă securizată.
Este executată fațada de tip ventilată (ce respiră), după tehnologie inovativă și cu folosirea materialelor susmenționate, grație cărora acest tip de fațadă s-a dovedit ca unul rezistent și durabil în timp, cu caracteristici de autocurățare, rezistent la foc și ecologic (conform standardelor europene).
Au fost executate lucrările de termo și hidroizolare a temeliei, pereților și acoperișului clădirii.
Toate lucrările la cheie au fost realizate în mod coordonat, conform proiectului și în timp stabilit.
Vă invităm să vizualizați o serie de fotografii ale implementării acestui proiect despre lucrările din etapele finale de finalizare și despre lucrările deja finalizate.
RECONSCIVIL. Aici Ești Acasă!
str. O. Ghibu 7/3, Buiucani, Chișinău
069872050 / 067510000 / 022510000

 

Partajează: