12
aug.

Inaugurarea casei din str. Ion Creangă, 61

Zeci de familii au primit cheile de la proprii apartamente noi. Vineri, pe data de 11 august 2017, compania de contrucții RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc locativ de pe strada Ion Creangă, 61, care are 165 de apartamente, este dotat cu terenuri de joacă, parcare subterană, iluminare stradală, supraveghere video și alte componente care conferă un confort sporit.
La festivitatea de inaugurare a cântat interpreta Doinița Gherman, iar personajele din poveste au făcut o adevărată sărbătoare copiilor. Locatarii au fost felicitați și de primarul interimar al Chișinăului, Nistor Grozavu: “Mult-stimați locatari, eu vă doresc ca în această casă să vă simțiți bine, să aveți parte numai de zile frumoase, de sărbători, care să vă aducă satisfacție!”
Data inaugurării blocului coincide cu o ocazie specială – ajunul Zilei Constructorului.
Acesta este primul din cele două blocuri preconizate pentru darea în exploatare anul acesta. Peste două luni planificăm să mai dăm un bloc din sectorul Botanica, str. N. Titulescu 28/2 – ne pregătim pentru Ziua Orașului!
Timp de 17 ani de activitate, compania RECONSCIVIL și-a creat deja un nume pe piața de construcții din Moldova și a dat în folosință aproape 2000 de apartamente.

Partajează: