10
dec.

Inaugurarea complexului Vasile Alecsandri 147

Stimați beneficiari, parteneri și prieteni, în ajunul Sfintelor Sărbători de iarnă, compania de construcții RECONSCIVIL, are onoarea şi deosebita plăcerea să Vă invite la ceremonia de inaugurare a complexului locativ de pe str. Vasile Alecsandri 147, care va avea loc marți, 20 decembrie 2016, ora 9:00, în curtea blocurilor. În cadrul acestui eveniment, vom înmâna cheile proprietarilor de apartamente.

La evenimentul de dare în exploatare a complexului locativ, a fost invitat şi Părintele Mihail, de la biserica „Tuturor Sfinților” din Chișinău, care va aduce binecuvântarea Domnului în casele Dvs., prin stropire cu apă sfinţită.

Programul evenimentului:

  1. Adunarea locatarilor și discursul introductiv al Directorului companiei de construcții;
  2. Ceremonialul de Sfinţire a complexului locativ;
  3. Tăierea panglicii şi înmânarea cheii simbolice;
  4. Recepţia apartamentelor şi înmânarea cheilor;
  5. Semnarea contractului cu furnizorul de gaz natural – Chişinău-Gaz SRL;
  6. Sfinţirea apartamentelor din bloc (la dorință).

Ceremonia solemnă şi toate procedurile administrative vor dura în total cca. 3 ore. Vă îndemnăm să alegeți o haină mai călduroasă, deoarece evenimentul se va desfășura în aer liber.

Vă aşteptăm cu drag la ceremonia de inaugurare și Vă urăm Sărbători Fericite!

ATENŢIE: Pentru a avea posibilitatea de a semna contractul cu Chişinău-Gaz SRL, rugăm toţi beneficiarii să asigure apartamentele numai cu aragazuri cu 4 ochiuri pentru gaz natural. Procesul de instalare va fi efectuat în timpul orelor de lucru, între 8:00 și 17:00, începând cu ziua de joi, 15 decembrie 2016, și va dura până luni, 19 decembrie 2016. Conectarea aparatelor de gaz va fi efectuată de către compania Reconscivil. Vă îndemnăm să vă programați vizita Dvs. la șantier, apelând în prealabil la nr. de telefon mobil al dirigintelui de șantier, D-nul Ion  – 068500164.

Vă reamintim că, pentru încheierea acestui contract, proprietarul sau reprezentantul acestuia trebuie sa treaca instructajul referitor la normele de securitate în utilizarea aparatelor care funcţionează în baza gazului natural. Prezenţa persoanei, care a trecut instructajul, este obligatorie!

Pentru informaţii detaliate contactați „Secția de investiții și comerț” la nr. 022 510000.

Partajează: