12
oct.

Rezultatele expoziției IMOBIL MOLDOVA ‘2015

La data de 08-11 octombrie în CIE «MOLDEXPO» din Chișinău a avut loc a XVI-lea expoziția specializată IMOBIL MOLDOVA ‘2015. Organizator — Poliproject Exhibitions SRL.

La expoziție au participat circa 45 de companii din Moldova. Tîrgul imobil este una dintre activitățile de bază importante, cu un program complex și o intensă abilitate de afaceri a vizitatorilor. Acest loc este ideal pentru întâlniri și schimburi de experiență profesională a specialiștilor din domeniul construcțiilor. Principalul obiectiv constă în ridicarea nivelului de informare a consumatorilor în ceea ce privește proiectele prezentate de către compania noastră.

 Expoziția a fost vizitată de circa 3000 de persoane, inclusiv experți ai ministerelor și departamentelor, șefi și specialiști de întreprinderi în construcții, reprezentanți companiilor en-gros si directori de magazine specializate în domeniul construcțiilor, distribuitori, dealeri, studiouri de design și ateliere de arhitectura.

Expoziția este o excelentă ocazie de a obține informații noi, consultații și discuții.

Pe parcursul celor patru zile ale expoziției reprezentantii companiei noastre în mod activ au consultat toți vizitatori, oferindu-le informații detaliate cu privire la activitățile RECONSCIVIL.

Compania RECONSCIVIL a prezentat trei proiecte noi: str. Creangă 61 (Buiucani), str. Titulescu 28/8 (Botanica) și str. V. Alecsandri 147 (Centru).

În cadrul expoziției de către compania noastră au fost organizate zilele ușilor deschise (11, 14, 17 octombrie), destinate vizitării obiectului de pe bd. Mircea cel Bătrîn 46. Acest fapt a oferit posibilitatea oricărui doritor, pe baza proectului dat, să se convingă de calitatea construcție efectuate de RECONSCIVIL. În corespundere cu ultimele tendințe ale pieții imobiliare, în cadrul obiectului dat, a fost proiectat un întreg bloc ce constă, în totalitate, din apartamente executate ”la cheie”. Calitatea lucrărilor executate și a materialelor utilizate poate fi vizualizată, vizitînd obiectul dat.

Le multumim tuturor pentru ajutorul lor în organizarea și participarea la această expoziție!

Partajează: