31
oct.

Deschiderea Centrului Expozițional Specializat

Dragi prieteni,

această noutate prezintă interes pentru cei care planifică sau au început deja să repare propriile locuințe. Suntem bucuroși să vă anunțăm, că pentru optimizarea procesului de colaborare, precum și pentru comoditatea majoră ai investitorilor noștri, a fost deschis Centrul Expozițional Specializat!

Vom ajuta toți cei, care au procurat apartamente ”la cheie” să personalizeze designul interiorului casei sale, alegînd dintr-o gamă largă de cele mai recente colecții de plăci ceramice de înaltă calitate de la cei mai buni producători spanioli – peste 200 de tipuri. Reconscivil este un furnizor direct de placi ceramice de branduri renumite spaniole, cum ar fi: Grespania, Navarti, La Platera.

Aici, de asemenea, sunt expuse mostre de mobilier și tehnică de bucătărie, ușile de interior din lemn natural șponat. Sunteți liberi să completați blocul sanitar după plac și necesitate. Puteți alege culoarea și textura, accentua stilul dvs.

Specialiștii-designeri, care lucrează în salonul nostru, vă vor acorda consultanță calificată gratuită fiecărui vizitator.

Iar pentru toți cei care au procurat un apartament în „varianta albă“ de la compania Reconscivil, ne propunem o abordare individuală de finisare pentru fiecare apartament și vă oferim prețurile noastre speciale!

Centrul expozițional este deschis de Luni până Vineri, între orele 9.00 și 17.00; Sâmbătă – între orele 9.00 și 13.00. Este situat în una dintre clădirile, pe care le-am construit, din strada Ion Creangă, nr. 61, sectorul Buiucani, mun. Chisinau (intrarea este din strada I. Creangă).

Pentru detalii puteți contacta consultanții noștri la telefon: 06 2157603.

Vă vom ajuta să vă realizați propriile idei de design într-un interior confortabil real, deja la etapa de construcție. Veți putea trăi în casa dvs. din prima zi fără nici o modificare suplimentară, pierderi inutile de timp și nervi!

Partajează: