21
ian.

Inaintăm! Construim o casă nouă – Mircea cel Bătrân, 50

Compania Reconscivil continuă construcția unui nou complex rezidențial, alcătuit din două clădiri locative cu garaje pentru autovehicolele, o zonă adiacentă amenajată și împrejmuită. Acesta este situat pe bulevardul Mircea cel Bătrân 50, din cadrul cartierului municipiului Chișinău – Ciocana.

Construcția acestui obiect se desfășoară în strictă conformitate cu reglementările normelor și standardelor de stat. Sunt utilizate materiale ecologice autohtone, de calitate înaltă.

Edificarea clădirilor se execută din piatră de calcar și cărămidă roșie. Izolarea termică – panouri din vată minerală și polistiren. Temelia și planșeurile din beton monolit, grinzile și coloanele din beton armat și va avea un aspect arhitectural modern. Acest tip tehnologic de construcție a fost ales, deoarece este caracterizat prin stabilitate și rezistență maximă.

În această perioadă, în cadrul obiectului nostru se desfășoară lucrările de construcție ale structurilor din schelet portant (cadru) al clădirii rezidențiale (scările 3, 4, 5 și 6), realizat din beton monolit armat.

În curs de desfășurare sunt legarea elementelor verticale precum și construcția zidurilor din piatră de calcar ale clădirii decomandate, prima și a doua scară.

Lucrările de fundație prevăd implementarea de piloți din beton armat cu un diametru de 50 cm și o adâncime de 12 m la baza clădirii, precum și instalarea unei plăci de beton armat monolit cu o grosime de 900 mm. Pereții subsolului și garajelor auto subterane au fost, de asemenea, executați din beton armat monolit. Construcția pereților etajelor locative, care sunt preconizate pentru apartamentele în sine, se realizează din piatră de calcar.

Accesați următorul link https://reconscivil.md/bloc-mircea-cel-batrin-50/ pentru a obține informații mai detaliate sau sunați la 022 51 00 00/ 067 51 00 00.

Partajează: