27
nov.

Invităm la inaugurarea casei de pe bd. Mircea cel Bătrân, 42/2

Stimați beneficiari, parteneri și prieteni, în ajunul Sfintelor Sărbători de iarnă, сompania de construcții RECONSCIVIL are onoare şi deosebită plăcere să Vă invite la ceremonia solemnă de inaugurare a blocului locativ de pe bd. Mircea cel Bătrân, 42/2.  Joi, 20 decembrie 2018, la orele 9:00, așteptăm în faţa blocului locativ, unde se va desfăşura evenimentul, toţi investitorii apartamentelor din această casă, membrii lor de familie şi prietenii lor. Sunt invitați,  de asemenea, reprezentanţii companiilor subantreprenori, care au contribuit la construcţia blocului, alături de reprezentanţii autorităţilor locale şi altor structuri din aparatul de stat.

La evenimentul de dare în exploatare a fost invitat şi Părintele Mihail, de la Biserica „Tuturor Sfinţilor”, care va aduce binecuvîntări în fiecare apartament prin stropire cu apă sfinţită. Toţi locatarii vor avea posibilitatea de a sfinţi apartamentul în aceeaşi zi.

Programul evenimentului:

  1. Discursul introductiv a Directorului companiei;
  2. Sfinţirea blocului;
  3. Mesajele de felicitare din partea conducerii firmei şi invitaţii speciali;
  4. Tăierea panglicii şi înmînarea cheii simbolice;
  5. Predarea apartamentelor şi înmînarea cheilor;
  6. Semnarea contractului cu distribuitorii de gaz natural (Chişinău-Gaz SRL);
  7. Sfinţirea apartamentelor (după dorință).

ATENŢIE! În această zi vor fi semnate acte privind crearea Asociației Locuitorilor (ACC), contractele individuale de furnizare a gazului de la ”Chișinău-Gaz” și actele de primire-predare a lucrărilor efectuate. În acest sens toți  beneficiarii trebuie să posede asupra sa buletinele de identitate. Reprezentanţii legali a proprietarilor de apartamente, trebuie să posede şi procură notarială în baza căreia vor putea să efectueze competențele delegate.

Ceremonia solemnă şi toate procedurile administrative vor dura în total cca. 4 ore. Echipa companiei de construcţii RECONSCIVIL va depune toate eforturile necesare pentru ca evenimentele programate să decurgă fără tergiversări. Vă rugăm să vă programaţi suficient timp pentru acestea două zile. De asemenea, îndemnăm toți cei prezenți să interacționeze la maxim organizat, conform procedurilor stabilite. Îmbrăcați-vă o haină mai călduroasă, deoarece evenimentul se va desfășura în aer liber.

ATENŢIE! Rugăm toți investitorii care au procurat apartamente finisate în varianta albă (scara I și III) să furnizeze aragaze (cu 4 ochiuri), în perioada cuprinsă între 10 și 14 decembrie. Aceasta este o condiție obligatorie al furnizorului de gaze naturale „Chișinău-Gaz“ pentru conectarea la rețelele de alimentare cu gaz! În cazul lipsei aragazului conducta va fi sigilată. Vă rugăm să vă planificați vizita la șantierul de construcții apelând la numărul de telefon: 079994889.

Vă reamintim că, pentru a încheia acest contract, fiecare proprietar sau reprezentantul acestuia trebuie să primească instrucțiuni de siguranță privind utilizarea echipamentelor care funcționează pe gaze naturale. Prezența persoanelor, care au trecut acest instructaj, este necesară!

Pentru informaţii suplimentare apelaţi la tel.: 022 – 51 00 00.

Vă aşteptăm cu drag la ceremonia de inaugurare și Vă urăm Sărbători Fericite!

Partajează: