8
nov.

Invităm la inaugurarea casei din str. Ion Creangă, 63

Stimați beneficiari, parteneri și prieteni, în ajunul Sfintelor Sărbători de iarnă, сompania de construcții RECONSCIVIL are onoare şi deosebită plăcere să Vă invite la ceremonia solemnă de inaugurare a Complexului locativ din str. Ion Creangă, 63.  Miercuri, 5 decembrie 2018, la orele 9:00, așteptăm în faţa blocului locativ, unde se va desfăşura evenimentul, toţi investitorii apartamentelor din această casă, membrii lor de familie şi prietenii lor. Copii sunt bineveniți! Sunt invitați,  de asemenea, reprezentanţii companiilor subantreprenori, care au contribuit la construcţia blocului, alături de reprezentanţii autorităţilor locale şi altor structuri din aparatul de stat.

Programul evenimentului:

  1. Discursul introductiv a Directorului companiei;
  2. Sfinţirea blocului;
  3. Mesajele de felicitare din partea conducerii firmei şi invitaţii speciali;
  4. Tăierea panglicii şi înmînarea cheii simbolice;
  5. Predarea apartamentelor şi înmînarea cheilor;
  6. Semnarea contractului cu distribuitorii de gaz natural (Chişinău-Gaz SRL);
  7. Sfinţirea apartamentelor (după dorință).

La evenimentul de dare în exploatare a fost invitat şi Părintele Mihail, de la Biserica „Tuturor Sfinţilor”, care va aduce binecuvîntări în fiecare apartament prin stropire cu apă sfinţită. Toţi locatarii vor avea posibilitatea de a sfinţi apartamentul în aceeaşi zi.

Cu prilejul sărbătorii, va fi organizat un mic concert în care vor evalua cântăreți și dansatori renumiți cu programele sale artistice. Totodată se va petrece și o loterie la care vor participa toți investitorii din această casă. Va avea loc o sărbătoare nu numai pentru cei mari ci și pentru cei mici – un program cu baloane colorate, bule de săpun și surprize,  unde vor fi distrați de către animatori într-o încăpere încălzită pregătită pentru ei.

ATENŢIE! Locatarii blocului trebuie să posede asupra sa buletinele de identitate, deoarece va avea loc semnarea contractelor individuale privind livrarea gazelor naturale cu furnizorul Chişinău-Gaz. Reprezentanţii legali a proprietarilor de apartamente, trebuie să posede şi procură notarială în baza căreia vor putea să efectueze competențele delegate.

Procedura de semnare a contractelor cu „Chișinău-Gaz“ și conectarea la rețelele de alimentare cu gaze naturale se va efectua două zile, 5 și 6 decembrie 2018, în legătură cu capacitățile tehnice ale furnizorului de gaz. Astfel, o parte din apartamente va trebui să treacă prin această procedură într-o zi, iar alta parte din ele – în altă zi:

  • pe 5 decembrie – scara III și IV,
  • pe 6 decembrie – scara I și II.

Ceremonia solemnă şi toate procedurile administrative vor dura în total cca. 4 ore. Echipa companiei de construcţii RECONSCIVIL va depune toate eforturile necesare pentru ca evenimentele programate să decurgă fără tergiversări. Vă rugăm să vă programaţi suficient timp pentru acestea două zile. De asemenea, îndemnăm toți cei prezenți să interacționeze la maxim organizat, conform procedurilor stabilite. Îmbrăcați-vă o haină mai călduroasă, deoarece evenimentul se va desfășura în aer liber.

ATENŢIE! Rugăm tuturor investitorilor din blocurile I și II (apartamente finisate în varianta albă) să furnizeze apartamentele sale cu aragaze (cu 4 ochiuri), în perioada cuprinsă între 26 și 30 noiembrie. Aceasta este o condiție obligatorie al furnizorului „Chișinău-Gaz“ pentru conectarea la rețelele de alimentare cu gaz!

Pentru informaţii suplimentare apelaţi la tel.: 022 – 51 00 00.

Partajează: