4
sept.

Dare în exploatare I. Dumeniuc, 17

Stimați beneficiari, parteneri și prieteni, compania de construcții RECONSCIVIL, are onoarea şi deosebita plăcerea să Vă invite la ceremonia de inaugurare a blocului locativ de pe str. Ion Dumeniuc nr. 17, care va avea loc, joi, 10 septembrie, ora 9:00, în curtea din fața blocului. În cadrul evenimentului dat, în calda atmosferă a sărbătorilor de toamnă, vom înmâna cheile proprietarilor de apartamente.

La evenimentul de dare în exploatare a complexului locativ, a fost invitat şi Părintele, care va aduce binecuvântarea Domnului în casele Dvs., prin stropire cu apă sfinţită.

Programul evenimentului:

  1. Adunarea locatarilor și discursul introductiv al Directorului companiei de construcții;
  2. Ceremonialul de Sfinţire a complexului locativ;
  3. Tăierea panglicii şi înmânarea cheii simbolice;
  4. Recepţia apartamentelor şi înmânarea cheilor;
  5. Semnarea contractului cu furnizorul de gaz natural – Chişinău-Gaz SRL;
  6. Sfinţirea apartamentelor din bloc (la dorință).

În aceeași zi, este preconizată și desfășurarea adunării locatarilor din bloc, cu puțin înainte de începutul părții oficiale. La această adunare vor fi puse în discuție întrebările ce țin de gestionarea blocului. De asemenea, vor fi semnate actele pentru constituirea Asociației de Coproprietari în Condominiu (ACC), care se va face responsabilă de gestiunea complexului locativ.

Ceremonia solemnă şi toate procedurile administrative vor dura în total cca. 4-6 ore. Vă îndemnăm să alegeți o haină mai călduroasă, deoarece evenimentul se va desfășura în aer liber.

Echipa companiei de construcţii RECONSCIVIL va depune toate eforturile necesare pentru ca evenimentele programate să decurgă fără tergiversări.

Vă aşteptăm cu drag la ceremonia de inaugurare și Vă urăm bunăstare în noua voastră casă!

IMPORTANT: Pentru a avea posibilitatea de a semna contractul cu Chişinău-Gaz SRL, rugăm toţi beneficiarii să asigure apartamentele cu aragazuri cu 4 ochiuri pentru gaz natural. Procesul de instalare și conectarea aparatelor de gaz va fi efectuată de personal calificat, care vine din partea companiei. Vă îndemnăm să vă programați vizita Dvs. la șantier, apelând în prealabil la nr. de telefon mobil al maistului, D-nul Victor – 0799-94-889.

Vă reamintim faptul că, pentru a încheia contract cu furnizorul de gaz natural, unul din membrii familiei trebuie să fie instructat referitor la normele de securitate în utilizarea aparatelor care funcţionează în baza gazului natural. Prezenţa membrului de familie, care a trecut instructajul, este obligatorie! Toţi cei care încă nu au trecut acest instructaj, sunt rugaţi să o facă, pe adresa: mun. Chişinău, str. Alexandru cel Bun, 93 și să prezinte certificatul corespunzător la semnarea contractului. Mai multe detalii despre amplasarea centrului de instruire găsiți aici.

Pentru informaţii detaliate contactați „Secția de investiții și comerț” la nr. 022-51-06-29.

Partajează: